למי שמעוניין..

E l i a n

New member
למי שמעוניין..../images/Emo140.gif

היום בשעה 17:00,אם אני לא טועה, בערוץ MGM ישודר המחזמר "שיער". לכל מי שלא ראה (וצריך לראות) או למי שראה (ורוצה לראות שוב). אני לא ראיתי..והגיע הזמן שאני אראה..אני חושבת שאני גם אקליט.. שתהיה לכולנו שבת שקטה!
אליאן דבש

E l i a n

New member
הייי ../images/Emo140.gif

צריך,פירושו,אתה חושב שהסרט הוא אייקון ואנקדוטה בתרבות שבה אתה חי.. ואם הוא היה אקטואלי לפני מספר שבועות,אז אולי כדאי לדעת על מה היה ה"רעש"..לא? שלך.בכבוד. אליאן דבש.

סלינדה

New member
שיער הסרט../images/Emo35.gif

עם ריקי לייק המתוקה עד כדי דביקות? :) כי ראיתי אותו, ואם יש אותו היום אז אני אראה אותו שוב.. פשוט סרט חמוד, ואולי אפילו אקליט אותו (אם לא יהיה משחק, כי אז אני יכולה לשכוח מזה...) זה יעביר לי את השבתות בבסיס מהר יותר... :)

לאליאן דבש

השם הזה ממש מוכר לי,ולא רק מהפורום הזה.. את בסטייג´ או משו? לא יודעת,את ממש מוכרת לי

TheDUKE

New member
אני מכיר אותה... היא בת דודה של

חבר שלי חחחח.... הייתם צריכים לראות את התגובה שלו כשאמרתי לו שדיברתי עם בת דודה שלו...חחחח הוא והנרגילה הענקית שלו... זה כמו מתקן לשיגור טילים... עם צוואר מסתבוב וקנקן שאפשר לישון בתוכו.

E l i a n

New member
אממ..שמעי..

אני גם בסטייג´,אבל לא כיוצרת.. אלא כמבקרת.. אבל..אם את מכירה את האתר:www.muzica.co.il (לא פרסומת סמויה..),אני שם יקירת הפורום,פחות או יותר.. וגם כתבתי לחמי רודנר בפורום של האתר שלו,בשם הזה.. ו..אני גם המנהלת של פורום "נמרוד לב".בתפוז. ו..זהו ממה שאני חושבת.. רק במקומות הנ"ל וב"תפוז" אני עם השם המלא והאמיתי שלי. מקווה שנמצא את ה"קשר" בינינו.. ואגב,אהבתי את החתימה. מתה על השיר. ממני ב-
אליאן דבש.

למעלה