למי שמכיר

drill22

New member
למי שמכיר ../images/Emo38.gif

אני מאוד משתוקק לקשר דיסקרטי עם אישה נשואה ומבוגרת אני סטודנט בן 29. העניין שאני לא הצלחתי עד עתה למצוא קשר שכזה מכיון שאני עובד הרבה מאוד שעות ולא כך כך יוצא לי לצאת ולהכיר. ישנם הרבה משרדי הכרויות לקשר דיסקרטי, העניין הוא שהם מציעים נשים שמעונינות בתמיכה. אין לי בעיה לשלם שכר טירחה למשרד הכרויות, אך איני מעוניין בקשר עם אישה המעונינת בתמיכה כספית. האם אולי אתם מכירים "משרד הכרויות" אמין העוסק בקשרים דיסקרטיים שלא למטרת תמיכה?

magy

New member
יענו, משהו בגיל של

אמא שלך.......? למה שלא תבקש ממנה עזרה בנושא? בטח יש לה חברות....... נשים בגילנו, ואני חושבת שאני מדברת בשם רב הנשים, (אני מקווה כך) גמרו לגדל את הילדים...... בגילך..... הן רוצות גבר בגיל של אביך...... ולא בגיל של הבן של אביך.... בענין תמיכה......... זו לי הפעם הראשונה לשמוע...... שנשים מבוגרות מבקשות תמיכה ולא להיפך........ כשגברים בגילך פונים לאשה מבוגרת, הם מצפים לתמיכה על "הטובה שהם עושים לה"...... אבל...... תמיד יש פעם ראשונה.........לשמוע הכל......... כלומר, אתה רוצה גם לאכול את העוגה וגם שתשאר שלמה....... גם להנות וגם לא להוציא אגורה!!! יפה!!!........כוס קפה, אתה מוכן לשלם עבור ה- XXX ???? להֵראות איתה בציבור אתה מוכן? מצא לעצמך חמש דקות לחפש משרד הכרויות.... הרי תזדקק לפחות לעוד עשר דקות, כדי להיות עם איזה אישה אחר כך יוצא שתבזבז רבע שעה מזמנך היקר........... אויייייייייי

צלליתה

New member
טעות בכתובת

מגי הוא בכלל לא מעונין באחת מפה. הוא מחפש נשואה. וכך נפסלתי על הסף עם תמיכה או בלי תמיכה.

magy

New member
נשואה???????????????????

כעת נעלבתי קשות.... עד עמוקות..... אין מילים לתאר את עומק הפגיעה..... אני מוכנה אפילו.......לתמוך.......!!!!!!!!!!!!
רק אל תעשה לי את זה......... בבקשההההההההההההההההההההה למה נשואה למה? מה לא טוב בפנויה........? אני מבוגרת, בוגרת, זקנה עד קשישה........ כל מה שביקשת.................... המסך נסגר...........עם בכי כבד....על הפנים....... ורק הקהל אינו מוחה כפיים..........

אלמרה

New member
../images/Emo45.gif אני מצטרף עם הכפיים...

חרגתותי מאגי... אני צריך מנה שלך כל בוקר... ועוד "עם בלתמוך"....

drill22

New member
מחפש אישה בוגרת לקשר דיסקרטי../images/Emo82.gif

שלום אני בן 29 מחפש אישה לקשר דיסקרטי, קשר מהנה ואוהב, הסקס לא חשובת העיקר הנתינה והתשוקה...

magy

New member
דריל

אין צורך לפתוח כל יום הודעה חדשה בנושא. כולם קראו....... את הודעתך.

ben3211

Member
לך דריל, ולכל אוהבי הז'אנר, ואללללה

עושה רושם שאצלה תקבל המון נתינה
ואני בטוח שגם המון תשוקה

הנה עוד אחת חמודה מאד

אפשר להזמין אותך לקפה התמונות שהביאה גחלילית (שם העתקתי למחשב שלי)

מה זה הדבר הזה היא יכולה להיות

אמא שלך חפש בנות בגילך חשוב על אמך שוכבת עם גבר בן 29 מה אתה אומר.

למעלה