למי שמחפש מסעדה בת"א

למי שמחפש מסעדה בת"א

אני לא זוכרת את שם המקום אבל הוא ידוע וממוקם ליד כיכר רבין, הם עושים נודלס, וכל מיני. אתמול אכלתי שם וביקשתי מנה עם אטריות אורז ובלי ביצים. ואז הם עשו לי משהו מעט שונה ושלא מופיע בתפריט והיה ממש ממש ממש ממש טעים! ואני כבר מזמן לא מתרגשת מטעמים וממאכלים. פשוט הכל לא יוצא דופן ולא טעים בצורה שהיא יוצאת דופן... אבל המנה הזאת היתה ט-ע-י-מ-ה, עדינה ולא חריפה!!! הם לקחו את הפד-תאי ועשו לי אותו עם אקסטרה ירקות ובלי בשר כמובן... והוסיפו חתיכות טופו. אני בטוחה שמי שיבקש משהו מעט אחר ויאמר שהוא רוצה אולי לעשות שינוי קל בפד-תאי... יעשו לו לפי בקשתו. ואני גם בטוחה שלא יתאכזב!!! זה היה ממש טעים
וגם המנות גדולות. נ.ב. התענוג אמנם יותר יקר מסנדויץ´ אבל מותר לפעמים לצאת לבלות עם חברים גם אם הם אוכלי בשר... ולהנות מאוכל שאנו יכולים לאכול ושגם טעים ביותר! ואגב יש לחובתי מספר חברות שחלקן נכנסו ויצאו מצמחונות וחלקן נשארו נאמנות
רק הרגע חשבתי על זה וקלטתי מה קרה במהלך השנים האחרונות

Neta558

New member
חזרה לטבע, בפרישמן?

אני מניחה שזו המסעדה המדוברת. פעם שעברה שהייתי באיזור היא נראתה סגורה, אשמח לשמוע אם זה לא היה תמידי, אף על פי שבפעם היחידה שאכלתי שם זה לא היה מסעיר מדי.. נטע

לא חזרה לטבע בפרישמן כי אם

מסעדה שמכינים בה בשר ולא מעט, אבל הכינו לי בטובם מנה טבעונית סופר טעימה! ומה שאני מנסה להגיד כאן ש... יש לי לא מעט חברים אוכלי בשר ואוכל טבעוני כשיוצאים מהבית למצוא זה לא פשוט וכמעט בלתי אפשרי! ועל כן אני מתגמשת ובמסעדה ההיא הכינו לי מנה שלא בתפריט והיתה כפי שכבר צוין- סופר טעימה!!! המטרה כאן היתה לחלוק את שמחתי וההנאה שפי חווה, ולהעביר את הבשורה הלאה למעוניינים. ברגע שיתאפשר לי אני אשוחח עם החבר וארשום כאן גם את שם המסעדה שהיא ל-א מסעדה תצמחונית או טבעונית אבל אפשר לבקש בה מנה מאוד טעימה שהיא כזו. שירה.

yaeltal

New member
את מתכוונת אולי לג´ירף??

ג´ירף נודל-בר ממוקמת בהמשך אבן גבירול דרומית לכיכר רבין. הייתי אוכלת שם כשהייתי צמחונית (לפני המעבר לטבעונות). זאת מסעדה טובה מאוד ולצמחונים שביניכם יש הרבה מה לאכול בה ומתחשבים שם מאוד בצמחונים. אני לא מתקרבת לשם עכשיו כי הייתי בטוחה שכל האטריות שם הן אטריות ביצים, אבל אני אשמח מאוד לשמוע שזה לא המצב. אז יש סיכוי שבאמת התכוונת לג´ירף?

למעלה