למי שמזדהה...

אנה165

New member
למי שמזדהה...

שלום לכולם. רציתי לשתף גם... בעוד כ3 חוששים אני מתחתנת . בתקופה האחרונה מאז ההצעה אני עוברת הרבה. אין ספק כמו כולם לחץ טבעי אך רציתי לבדוק אם באמת מישהו מצליח להזדהות איתי כי חוששני שאצלי זה קצת שונה. זה מגיע למצב פיזי .. זה מתבטא בקשיי נשימה לחץ בראש לא מוסבר כל כך עצבים מטורפים שלא עוזבים אותי . מטבעי אני בחורה רגועה ומאד רגישה ועברצי תקופות לא טובות בחיים אבל לעולם לא הרגשתי זאת פיזית . הייתי אצל רופאים וכיום מטפלת אמל פסיכולוג וטיפולים אלטרנטיביים . חוץ מזה יצא לי להשתמש בכמה כדורי הרגעה אך ממש לא רוצה להיות תלויה בהם. הרופאים מצביעים בעיקר על לחץ נפשי שיעבור... אל אני מטבעי כמו תמיד לא אופטימית ומלאת מחשבות לא טובות לגבי עתידי. חוץ מזה חשוב לי להדגיש שיש לי בן זוג מקסים למי שאולי תוהה אולי אני לא שלמה עם עצמי ?? אז זהו שאני באמת מאחלת לכל מי שאני אוהבת בנאדם אוהב דואג ומבין כמוהו . בכל מקרה הייתי רוצה לשמוע דעות ורגשות שמלוות אתכם לפני החתונה.... אולי אני לא היחידה.... באהבה :)

Bobbachka

New member
החתונה לעיתים מוציאה אותנו משיווי משקל

התקופה הזו עמוסה בחוויות והתעסקויות שלא תמיד אנחנו רגילים אליהם בחיי היום יום שלנו. מדובר באירוע מסדר גודל שאנחנו לא רגילים אליו ביומיום וזה לפעמים מוציא אותנו משיווי משקל.
מצד אחד התעסקות עם הרבה גורמים וספקים, מצד שני הרצון ל"ספק" את בן בזוג, המשפחה והחברים- זה לא פשוט בכלל...

ממה שאת מתארת (ואני לא מומחית בעניין) מודבר בהתקפי חרדה והתדירות שלהם והחוזק שלהם בהחלט עלול לעלות כאשר מדובר בתקופה כל כך עמוסה. הייתי ממליצה לך להשלים עם העובדה שאת סובלת מהתופעה ולא להלקות את עצמך על כך. זה המצב וזה כנראה יעבור יום אחרי שהחתונה תהיה מאחוריך. תשתדלי לקחת לעצמך ימי חופש במחשבה: ימים שאת לא מתעסקת בעינייני החתונה ולא טרודה בהם: תקראי ספר, תצפי בסדרה מטופשת בטלוויזיה, לכי לשופינג (ולא של אביזרי כלה) ותשתדלי לנקות את הראש.
מעבר לכך עשי רשימה של כל המשימות שאת צריכה לעשות עד החתונה (עם תאריכי יעד)- גם כאלה שכבר ביצעת. סמני על מה שכבר בוצע וי ותראי שאת מסודרת ועומדת בקצב ואני בטוחה שזה יצליח להרגיע אותך גם כן.

זה מאוד נפוץ. אני לפני החתונה הייתי חולה

בשבועיים לפני החתונה הייתי עם דלקת גרון שהסתבכה לדלקת ריאות, דלקת עיניים, מלא פצעים ענקיים על הידיים ועוד מרעין בישין.
בעלי ואמא שלי היו בלחץ איך אני אחזיק מעמד פיזית עד לחתונה (במיוחד שהייתי חייבת להמשיך לעבוד עד יום לפני החתונה).
בבוקר של החתונה הכל נעלם כאילו לא היה.

אני חושבת שכל אחד מגיב אחרת ללחץ, ואפילו כששלמים עם הזוגיות קיים הלחץ של החתונה.

ronitvas

New member
יוווו איך שאני הייתי חולה

שלושה שבועות הייתי סמרטוט!!!
מה לא עברתי - אנטיביוטיקה גם לוריד, רופאים אלטרנטיביים, שטיפות גרון, דיקור....
בסוף הגעתי לחופה עם חום גבוה וכאבי גרון מטורפים.
ברגע שנשברה הכוס הכל עבר כלא היה!!!
לחחחחחץץץץץ!!!!

אני ממליצה לך לנסות ולהוריד את הלחץ מעליך ולהאציל סמכויות או לקחת מפיק ליום האירוע (אם את רוצה פרטים, אשמח).
אין מה לעשות. חייבים לשחרר.
עכשיו תנסי לעשות לעצמך רק דברים שאת אוהבת ויעזרו להוריד מהלחץ ולהירגע....
וכמו שכבר כתבתי לא פעם... הנה כמה רעיונות:
1. מסג' טוב - כן, למרות כל הטירוף מסביב.
2. אמבטיה חמה עם קצף ונרות.
3. ארוחת ערב עם המיועד, בו תשתפי ותדברו על מה נשאר לעשות.
4. גילי, בעלי שיחייה, בתקופות כאלה מכין לי רשימות לביצוע כל יום! פעם הוא היה שולח פקס, היום הוא שולח מייל. לא שאני מאוד צריכה את זה, אבל עוד מישהו שיהיה בתמונה, זה לא רע... במיוחד אחרי לידות
5. שיחה עם חברות אותי תמיד מרגיעה ומכניסה קצת עניינים לפרופורציות.
6. חלוקת סמכויות - אם יש עוד מטלות שמלחיצות אותך, תני לקרובים אליך ולאוהבים אותך לעזור.
7. מומלץ לנדנד בעדינות תינוקות כשעה לפני השינה (על נדנדה). אומרים שזה מרגיע אותם והם ישנים טוב יותר. נראה לי שטיול בפארק שעשועים לא יזיק לאף אחד
8. הליכה/ריצה בפארק, באוויר הפתוח

Zorikit

New member
יום אחרי האירוסין נהייתי חולה בטירוף

חטפתי חיידק בקיבה שהרס לי את תכנוני הדיאטה והחיים לחצי שנה. אני באופן אישי בחורה עם מערכת חיסונית מאוד חזקה ואני כמעט אף פעם לא חולה, רק כשאני במצב נפשי רעוע. החיידק שחטפתי ידוע כאחד שמתפרץ בגלל לחץ נפשי...

חתן חדש

New member
מאוד נפוץ...

מרוב הלחץ הגוף שלנו לא יודע מה לעשות עם עצמו וממציא מחלות שונות...
אצלנו שבועיים לפני החתונה, שנינו היינו עם דלקת עיניים קשה
. הרופא העמיסה עלינו תרופות וטיפות עיניים והבטיחה ש"עד החתונה זה יעבור" וכך היה.

E o S

New member
עוד שבועיים וחצי לחתונה

ואני בדיוק עם שפעת!!
אעאעאעאעע
לחץץץץ

אני ממליצה לך ולכולן

קחו פרוביוטיקה בכדורים על תקן קבוע יומיומי. כדור 1 ליום ותראו איך תרגישו יותר טוב. מערכת החיסון שלכם תשתפר פלאים!
לא האמנתי לזה בעצמי עד שניסיתי.

בהצלחה !

למעלה