למי שמבין...

L i r a n L

New member
למי שמבין...

אני צריכה שתעשו לי סדר. באתר של אוניברסיטת בר אילן, יש טבלה של ציוני בגרות ופסיכומטרי שדרושים על מנת להתקבל לפקולטה מסויימת. הבעיה היא שאי אפשר לחשב במדויק, ועם אתר "מידעת" אני מסתבכת. לדוגמא, בשביל ללמוד עבודה סוציאלית צריך 9.7 בגרות ו-660 פסיכומטרי. ואם ממוצע הבגרות הוא יותר /פחות מכך? איך אפשר לדעת בדיוק כמה צריך לקבל? כמה, נגיד, צריך לקבל בפסיכומטרי עם בגרות 10.5? תגידו לי בבקשה איך אתם מחשבים את זה.... תודה מראש~!

עזוב אותך מאתרי אינטרנט

תתקשר למזכירות הפקולטה, ותשאל אותם איזה פסיכומטרי היה צריך להשיג שנה שעברה כדי להתקבל עם בגרות כמו שלך, ותשאל אם נראה להם שהרף עלה או ירד. הם יתחמקו מלענות לך כי הם לא רוצים להבטיח כלום ויש המון ששואלים כמה צריך בשביל להתקבל - פשוט תשאל כמה היה צריך שנה שעברה, ועל זה לא תהיה להם בעיה לענות

L i r a n L

New member
אני בת...

ובכל אופן, אני יודעת שאני יכולה להתקשר אליהם אבל הם לא יענו לי גם על הרף של שנה שעברה. בטוח. בגלל זה רציתי לחשב לבד, אבל אין להם תוכנת חישוב כמו לאוניברסיטה העברית...

Chris Redfield

New member
מנסיון

אפילו אם תשלחי למדור רישום בכל אונ' אי מייל בו תבקשי את חתכי הקבלה השנה יביאו לך.

אני עושה על סמך ניסוי וטעיה

אני יגיד לך איך אני בודקת... אני מקישה את ממוצע הבגרויות שלי ואז ציון פסיכומטרי נגיד אני סתם כותבת 500 ורואה אם אני מתקבלת עם הציון הזה (כתוב "קבלה" או "דחיה" בטח ראית)... אם כתוב דחיה אז אני מקישה ציון פסיכומטרי אחר שגבוה מ- 500 עד שיהיה כתוב לי "קבלה" זה מה שאני עושה.

QAF Fan Block

New member
אבל זה הקטע..

באתר של בר אילן אין אופציה כזאת... במקרה שלי הממוצע הוא 97 אז זה לא משנה לי

למעלה