למי שמבין באיי סי קיו...

עליסה

New member
למי שמבין באיי סי קיו...

האאם...יש לי איתו שוב בעיה. יש לי איי סי קיו 2000b ואני לא יודעת למה, אבל אי אפשר לשלוח לי קבצים דרכו. הוא לא מקבל, או שכאילו הוא מחכה שישלח ולא נשלח. אני יכולה לשלוח אבל לא לקבל....יש למישהו רעיון למה או איך אפשר לסדר? תודה רבה!

יכול להיות ש..

אם יש לך פייר וול אז הו מפריע לעיניין. בכל מקרה לכי לICQ (בפינה השמאלית למטה..זה שנהפך לחתול שנוגעים בו..) תבחרי ב Preferences שם תבחרי ב Events תיבחרי את הלשונית File Transfer ותבדקי שהאפשרות הראשונה (אם את רוצה שהוא ישאל אותך אם לקבל קובץ) או שהאפשרות השניה (אם את רוצה שהוא יקבל כל קובץ שישלח בלי שאלה..) מסומנת.. תיראי ששום אפשרות משלושת האחרונות מסומנת..

עליסה

New member
לא מצליח

זה אומר למחשב השני שהוא לא מתחבר למחשב שלי או שזה פשוט מחכה ולא שולח...

מוזר..

והודעות רגילות את כן מקבלת? בכל אופן לחצת APPLY אחרי השינו? (היה צורך ךשנות שם משהו בכלל?) ואם כל זה לא עזר את תמיד יכולה להתקין את האיי סי מחדש על הישן ככה שום דבר לא ימחק לך ובמידה ויש קבצים פגומים זה יתקן אותם.. אה.. ועוד משהו.. רק משתמש מסויים לא מצליח לשלוח לך או שכל המשתמשים? אם זה רק אצל אחד ספציפי אולי הבעיה אצלו ולא אצלך....

מוזר..

והודעות רגילות את כן מקבלת? בכל אופן לחצת APPLY אחרי השינו? (היה צורך ךשנות שם משהו בכלל?) ואם כל זה לא עזר את תמיד יכולה להתקין את האיי סי מחדש על הישן ככה שום דבר לא ימחק לך ובמידה ויש קבצים פגומים זה יתקן אותם..

עליסה

New member
כן,

לחצתי אפלי...אני יודעת שזה מוזר וכבר התקנתי כמה פעמים את האיי סי קיו.. אוף..

למעלה