למי שלא שמע

• פותח הנושא naps
  • פורסם בתאריך

naps

New member
למי שלא שמע

ולמי שלא יודע... היה בשבועות האחרונים מצעד אלבומי השנה של המוזיקה האלטרנטיבית, בתכנית "הקצה" בגלגל"צ. היום הוכרזו שלושת אלבומי השנה. חבריינו הטובים להקת רדיוהד הגיעו למקום השני המכובד ביותר. אגב, למקום הראשון הגיעו סופר פרי אנימלס (Super furry animals). זהו, חשבתי שזה יעניין את מי שלא שמע. אורי

rachelmerav

New member
שמענו גם שמענו

ולחלקינו יש אפילו את הספישל שהיה כשאמניזיק יצא על קלטת.

naps

New member
אגב,

קצת אחרי שכתבתי את ההודעה הקודמת גם אמר השדר (שפתאום אני לא מצליח להיזכר בשמו, למרות שהוא עומד לי קצה הלשון[השם, לא השדר...]) שההפרש שבו זכו הסופר פרי אנימלס היה קול אחד קטן. כנראה שכל קול קובע, ומי שמצביע משפיע... חוץ מזה, שגם לי יש את הספיישל הנ"ל על קלטת ואפילו ספיישל נוסף שאני לא זוכר מתי היה, אבל הוא בהנחיית נועה גראס החביבה. מישהו זוכר מה זה? אורי

TalkShowHost

New member
hysterical and useless

אחיי לפורום ! אל תקנו את השימוש הזול והציני שעושה התחנה חסרת הייחוד והערך ברדיוהד, כדי להראות שעוד נשאר בהם קצת מאותם ימים עלומים. לא נשכח ( ולא נסלח !!!) איך לפני שנתיים, במצעד העשור, בין כל הבחירות שהיו שם ללהקת העשור, הבני זונות לא שמו את רדיוהד אפילו כאופציה, לעומת כל מיני להקות חשובות ומשפיעות כמו בון ג´ובי שכן הופיעו. הצביעות הגיעה לשיא כאשר הוכתרה U2 ללהקת העשור, וגלגל"צ הודיעו שעם כל הכבוד ל U2 להקת העשור שלהם היא רדיוהד... דרך אגב, מישהו מכיר את השיר THE THIEF ?

thomas78

New member
הטעם לא קובע...

רועי יקירי, בתור מי שצמודה לגלגל"צ כ-10 שעות יומיות (שעות עבודה + "הקצה" מדי ערב) השדרנים שם חולים על רדיוהד, הבחירה של איזה שיר לשים לא ממש בידיים שלהם אלא אצל העורך המוזיקלי... הם מלאים מחמאות על חברינו היקרים !

naps

New member
בתור מי

ששומעת כל יום הקצה- תזכירי לי את שם השדר. זה משגע אותי שמאתמול אני לא מצליח להזכר בו!! וחוץ מזה, באמת שדרני גלגל"צ תמיד אומרים מילים טובות על רדיוהד באותן פעמים נדירות שהעורכים המוזיקלים משחילים איזה שיר של רדיוהד (למרות שגם אז זה כמעט תמיד קריפ או קרמה פוליס! *^&^#@$^@ לא שיש לי משהו נגד השירים האלה, פשוט לרדיוהד יש כבר 5 אלבומים ומשמיעים רק שני שירים שלהם ברדיו וזה מעצבן). אורי

rachelmerav

New member
נדב רביד

הקצה זה אחלה תוכנית. אח שלי פעם הגיע בטעות לאולפן של גלגלצ והוא אמר שהשדרנים שם הם כל כך לא כמו שהם נשמעים. בין השירים הם פשוט מתחרפנים טוטלית

rachelmerav

New member
לפני שהם באו לארץ בגלי צה"ל

היה ספיישל. וגם היו שני ספיישלים בגלגלצ על אוקי קומפיוטר ו דה בנדס לפני שנתיים. וגם היה ספיישל כשקיד איי יצא. ולשדרן קוראים נדב רביד והוא די ג´יי די מוכשר. (מוסיקה אלקטרונית לא זבל של מועדונים)

naps

New member
גם זבל של מועדונים זה אלקטרוני

רק שזה לא מוסיקה...
אורי

למעלה