למי שלא שמע....המסע!!!

shay_even

New member
למי שלא שמע....המסע!!!

חברים וחברות, המסע לבחירות 2003 יוצא לדרך! ההרשמה תסתיים ביום שלישי בערב, ועד אז יש להעביר אישורי הורים 10 שקלים ומפקד מלא, כדי שנוכל להתעסק בתוכן המסע ולא רק בהרשמה.\ תעזרו לנוער מרצ להביא כמה שיותר אנשים. רוב חניכי הנוער חדשים וזו הזדמנות מצויינת להכרות ארצית. כל מי שחושב שהוא מוביל בנוער, שיקום ויביא את כף הסניף שלו למסע, כדי שנעשה הרבה ובמרצ! אז הרשמו בהקדם ובהמוניכם, יש כבר עוד חידוש למסע: אוטובוס שבת, כדור פורח ועוד ועוד הפתעות. נתראה בשישבת... נ.ב נאספו עוד 146 בקבוקים למבצע ועד סוף השנה נגיע ליעד- 10000 בקבוקים. לא נגמר הפרויקט אלא רק נרגע קצת לרגל הבחירות. עברנו כבר את ה 1000 בקבוקים. תביאו עוד לסניפים- בהצלחה לכולנו. נ.ג למסע, כבר נרשמתם?

shay_even

New member
מה?

עוד לא נרשמתם...מה עובר עליכם חברים....כולם כבר שם! בואו בהמוניכם

eviv

New member
אתם יכולים...

לתת פרטים מפורטים יותר כשאני מדבר עם אנשים ושואל אם הם באים הם שואלים מה יהיה ובצדק... ואין לי כל כך מה לענות האם יש תוכנית מפורטת שאפשר לספר עליה לאנשים כדי שיבואו? - באתר פשוט אין...

אני לא יכולה לבוא.

אני כנראה נוסעת לטורקיה בסופ"ש הקרוב, לבקר את מעיין (לאלה מבינכם שמכירים אותה), שיש לה יומולדת.

איך זה שאין לי מושג על המסע

רק דרך הפורום נודע לי על המסע!!!!! אני אשמח לקבל פרטים בטלפון או בהודעה אישית ההרשמה נסגרת עוד יומיים! תעזרו לי פה

Acid Burn

New member
טוב, תודה רבה

על היחס! האדישות כאן ממש מפתיעה אותי, אני שואלת שאלות ואין תגובה. מן הסתם, במסע הזה- שרציתי להירשם אליו, אני כבר לא אשתתף.

למעלה