למי שלא ראה...=\

• פותח הנושא dor_
  • פורסם בתאריך

dor_

New member
למי שלא ראה...=\

אחרי מכתבים שאני,כמה מהפורום ועוד אנשים שאני מכיר(ולא מכיר) ערוץ הילדים שם תגובה באתר: " קיבלנו ממכם מכתבי תלונה רבים בגלל הורדת הסידרה "דרגון בול Z" מאוויר. הסיבה לכך שפירקי העונה הראשונה הסתיימו, ופרקי העונה השניה עדיין לא הגיעו לארץ. עד שפרקי העונה השניה יגיעו, ידובבו ויהיו מוכנים לשידור, אנחנו משדרים את פרקי העונה הראשונה בשידור חוזר, לטובת מי שפספס פרקים. "

ash 1

New member
ידיות דלת שכמותכם!!!

אם כבר להתלונן אז למה על דבר שאין שום סיכויי בעולם שאפשר לשנות הייתם צריכים לישלוח מיכתבים בקשר לדיבוב!!!!!!!!!!! לזה יש לפחות סיכוי פיצפון שישדרו בערב עם תירגום

gogumagog

New member
אבל מה הקשר לידיות???

Taker Sucks

New member
פרקי העונה הראשונה...

על מי הם מנסים לעבוד...נשמע שהם מערבבים בין הגרסאות... הפרקים לפי היפנית והעונות לפני האמריקאית.

haunter

New member
לדעתי זה לא נורא כל כך

אז שמים הפסקה קטנה באמצע לפני שמשדרים את המשך הסידרה, וזה באמת טוב בשביל מי שפיספס פרקים, אז לא צריך לעשות מזה עניין. אז נחכה קצת עד המשך הפרקים, לא נורא. מי שממש לא יכול לחכות יכול להוריד מהאינטרנט או משהו.

Taker Sucks

New member
אבל זה לא הפסקה קצרה...

זה בטח יהיה עכשיו איזה 5 חודשים כמו שהיה עם פוקימון.

haunter

New member
אני מניח ומקווה

שכשהם יגיעו עכשיו לפרק 52 הם ימשיכו הלאה ולא יתחילו שוב, כי אם כן אז זה באמת מעצבן ואידיוטי.

נראה לכם?

כל השטויות שערוץ הילדים אמרו לכם ואתם קונים את זה? הסדרה הזאת תימרח על איה 3 שנים כי: לאן הם ממהרים? יש דברים אחרים ועד שידבבו את הפרקים נגיע לפסח וגם תמיד אין להם מספיק כסף, אני בטוח שהם אפילו לא מתכננים לקנות את הפרקים החדשים, הם מחכים שהעונה הזאת תעבור איזה פעם "שכולם יראו את כל הפרקים" (זה בולשיט), תירוץ עלוב

למעלה