למי שלא ראה את Intimate And Live

p i n g o

New member
נראה לי שכמעט לכולם פה יש את זה...

עדיף שתשאל פשוט למי אין....

tatababa

New member
וואו הים ממש גבוה..

כי פשוט נסחפת ממש רחוק
כן, Intimate & Live הוא אחלה מופע. כן, הקול שלה נמוך יותר במופע הזה. כן, העיבודים המוזיקליים במופע מעולים..... בקיצור, אתה באמת יכול להגיד המון דברים על המופע אבל דבר אחד אתה לא יכול להגיד - קיילי לא נשמעת שם יותר טוב משאר בשואוגירל! היא נשמעת שם חנוקה בחלק מהשירים, הזמרות ליווי ממש לא עוזרות לה, והיא לא מחזיקה בתווים כמה וכמה פעמים. עוד משהו שאני חייב, פשוט חייב, להתייחס אליו זה סוגיית הקול שלה בהופעות מול בהקלטות.. עם כל הכבוד (ויש כבוד
) - איך לעזאזל (סליחה על השפה הקשה
) אפשר לומר שהקול של קיילי נשמע יותר טוב ב-BPM מאשר ב-JNSPPQ@SG?!?! באמת משהו שאני מתקשה להבין.. ודבר אחד אחרון - Kids מקום ראשון בטופ20?! אוקיי, צא, תחשוב על מה שאמרת עכשיו ותחזור

נצל"ש: קבלו TOP 20 חדש! שלי../images/Emo13.gif

לכבוד השינוי בגישה שלי ובגלל ששנים כבר לא עשיתי TOP 20, הנה אחד לפניכם: 1.
Kids
2. Where The Wild Roses Grow 3. Loving You 4. Put Yourself In My Place 5. Can´t Get You Out Of My Head 6. I Believe in You 7. Cowboy Style 8. Slow 9. Breathe 10. Made of Glass 11. Confide in Me 12. Spinning Around 13. Step Back In Time 14. Red Blooded Woman 15. Light Years 16. Dangerous Game 17. Drunk 18. Your Disco Needs You 19. I Should Be So Lucky 20. Did It Again כשאני מסתכל על זה שוב, אין יותר מידי שינוי. אבל טובי ההבחנה ישימו לב לשני שירים שעד כה לא הופיעו אף פעם, ואחד שזכה ליחס משפיל וסוף סוף התקדם בצמרת

הופעה משעממת...

חוץ מ dancing queer ו BTDYK ואולי ISBSL זאת ממש הופעה ללכת לישון בה... בתור אחד שראה אותה לייב בשנת 98 בלונדון , אני זוכר שאז אהבתי אותה כי זו הייתה הפעם הראשונה שראיתי את קיילי במציאות...אבל חוסר התקציב , האולם הפיצפון וכו' העיבו על ההרגשה הזו. אני מעדיף את ה פיבר טור ואת השואוגירל anyday ! bring back the fever !!!

למעלה