למי שלא ראה את Intimate And Live

Nadav נדב

New member
למי שלא ראה את Intimate And Live

אפשר לצפות בחלק גדול מהמופע פה

סיימתי עכשיו לראות, ובא לי לבכות!!!

שלא תבינו לא נכון, זאת פשוט ההופעה הכי טובה שראיתי של קיילי עד היום! כל השירים מבוצעים בצורה מעולב, יותר טוב מבכל טור אחר! כל-כך הרבה יותר מתאים לקיילי להיות לבד על במה, רק על במה עם תפאורה הכי פשוטה שיש, כמה נגנים אקוסטים ולהתנענע חופשי! מאשר כל ההפקות הגרנדיוזיות עם מאות רקדינים ומאות תלבושות, במות מפוארות ומסכי ענק! ח-ב-ל. הרבה יותר מרגש והרבה יותר יפה - אינטמי! שלא נדבר על כמה שהיא יפה בתקופה הזאת, עם צבע שיער מקורי וקצת בשר על הגוף מאשר האישה הבולמית שהייתה לנו לאחרונה. גם השירים בתקופה הזאת היו הרבה יותר ברמה אני חייב לציין, אם כמה שאני אוהב את שירים מעולים כמו CGYOOMH IBIY, יש משהו הרבה יותר אמיתי בתקופת IP וממש מתאים לה להיות רוקיסטית. ההופעה גרמה לה להבין כמה אני מקווה שהדיסק הבאה של קיילי יתן לנו שוב את קיילי של IP ו KM ויראה לנו שקיילי גם יודעת לשיר, גם יודעת לכתוב ושיש לה מה להגיד! בנוסף רציתי לציין עוד שני דברים משמעותיים: 1. נורא שמחתי לראות איך היא מבצעת באופן כל-כך מושלם את שירי הפופ של העבר שלה ובצורה הרבה יותר מושלמת מאשר בכל הטורים הרגדיוזים(כמו שכבר אמרתי) ושלא לדבר על הניגוד כביכול בין השירים ובכלל בלי בושה לעברב-מעולה, בנוסף הרצף של השירים היה גאוני וכמובן- מושלם! 2. תמיד לא הבנתי למה בטורים שלה ובהופעות החיות שלה יש לה קול צווחני ולא נעים בניגוד לשירי האולפן שלה, קול ממש לא קשור, אתם חשבתם משום מה שהוא יפה. והנה- סוף סוף אני שומע שהיא בכלל לא חייבת לעשות את הקול הזה, היא יכולה לשיר בדיוק משולם למה שהיא שרה בסינגלים בלי לזייף פעם אחת. רק חבל שהיא לא חוזרת לצורה בה בה היא שרה אז ב 1998. לסיכום: למי שיש את הדיוידי של הטור שיגיד כי אני קופץ לבקר אותו מיד!!!

Nadav נדב

New member
הגזמנו....

אינטימייט בהחלט מופע מעולה, אישי ואנרגטי ביותר. אבל מבחינה קולית אין מה להשוות אפילו....היא לא היתה אז אפילו חצי מהזמרת שהיא היום. ויש לי את הדיוידי
הרבה זמן לא צפיתי בו.

ommc

New member
גועל נפש של הופעה...

כשאני שומע שם את WDIHTD בגרסה הזאת בא לי למות מרוב גועל

אני חולק עליך, היא נשמעת הרבה יותר

טוב באינטימייט. ורק רציתי להוסיף שגם היא ממש משוחררת בהופעה הזאת, בניגוד להופעות והטורים האחרים. אני רוצה אותה שוב רוקיסטית! נ.ב. נדב ויניר, איפה אתם גרים?

Nadav נדב

New member
אני גר בהוד השרון,

ואין לי מושג איך אתה יכול להגיד שקיילי חנוקה, לא יציבה ועם קול עמוק באופן מפחיד (היא 100% עישנה אז) יותר טובה מקיילי של OANLT, פיבר או שואוגירל.

אני עובד כל השבוע כמו שאתה יודע...

אז רק בסופ"שים שאני חוזר לחיפה יש לי זמן אבל אז גם יש לי פול דברים לעשות וגם אין אוטובוסים

לי יש! ../images/Emo13.gif

ואני חושב שזו ההופעה הכי טובה של קיילי ever, עם כל הכבוד לשואוגירל...

למעלה