למי שלא קרא

arilousam

New member
למי שלא קרא

החלטתי לשים פה קישור למסמך שפורסם כאן בפורום לפני חצי שנה בערך. כותרת המסמך "מכתב לאלוהים". קראתי אותו והוא העלה בי חיוך אמיתי. יש בו נקודות יפות. אם יש לכם ביקורת (תמיד יש...) או הערות, אתם מוזמנים לכתוב אותן בתגובה להודעה זו. "מכתב לאלוהים"

לדעתי האישית בלבד- כותב המכתב הוא..

דווקא איש מאד דתי ומאד מאמין כמה שהדבר נשמע מוזר. בתוך עטיפה משעשעת נכתבו דברים מאד נכונים. יחד עם זאת אני מתערבת איתך סם שכותב המכתב הוא ברסלבי מוצהר. אז שאף אחד לא ינסה לשטות בי. בכל אופן אהבתי את הנאמר ואת דרך ההלצה ואת המסרים הכל כך נכונים גם אם אני לא אישה דתיה. דרך יפה ומשעשעת להעביר מסרים כל כך חשובים. אור ואהבת אמת ללא תנאי וללא גבול מיכל

arilousam

New member
ברסלבים

אני דווקא מאוד מחבב אותם... יש להם מן חוש טבעי לשמחה אמיתית.. לקחת את אלוהים בצורה היותר אינטואיטיבית. ואם זה ברסלבי שכתב את המכתב הזה -אני מסיר בפניו את השטריימל (סתםםם
)..

ברסלבים

אני "חולה" על אחי שהוא חסיד ברסלב אולי 20 שנה הוא דתי ואני חילונית הוא מאמין באור, אהבה ושמחה אני מאמינה באור, אהבה ושמחה אנחנו אל ואחות שמגשרים על ה"פערים" באור, אהבה ושמחה ומכאן.... הכל פתוח באהבהגדולה רונית

arilousam

New member
דבר אינו במקרה

מה שיצא, אני מאמין שזה בדיוק מה שהיה צריך לצאת... כל אחד מאיתנו הוא בעצם אל. כל אחת היא אלה. הכוונה היא שבכולנו קיים אותו ניצוץ אלוהי. יש שבוחרים לשקף אותו, ויש שלא. יש שמודעים לו, יש שלא. ויש שבוחרים להתעלם. והכל בסדר. במקרה שלך, הצלחת לראות את האלוהי שקיים באח שלך. יש מילה לזה בסנסקריט. היא נקראית "נמסטה" (Na-Maste). פירושה: "האלוהי שבי רואה את האלוהי שבך". נמסטה, רונה.

למעלה