למי שלא יודע........

• פותח הנושא GEL
  • פורסם בתאריך

GEL

New member
למי שלא יודע........

IMPRESSIVE INSTANT השיר הכי מדהים (לדעתי)ממיוזיק נכנס היישר אל המקום ה-25 במצעד הקלאבים בארצות הברית! השיר מוקקס על ידי PETER RAUHOFER אחד הדי.גיים הטובים באמריקה (במיקס מדהים לדעתי......חפשו את גירסת הדאב)השיר יצא על תקליט פרומו רק למועדונים ולא לרדיו או למכירה .......לצערי

libi k

New member
יודעים ../images/Emo6.gif ../images/Emo54.gif

זה אחת הכניסות הכי גבוהות שלה למצעד!! נקבע שזה יהיה עוד מס´ אחד !! יש לה כבר 26 סינגלים שהיו מס´ 1# ,יותר מלכל אומן אחר אי פעם!!

ורד18

New member
את צודקת

גם לפי דעתי זה השיר המדהים ביותר במיוזיק, אני חולה עליו אני שומעת אותו עשרות פעמים ביום

MadonnaFan

New member
פיו...

לי תמיד יש בעיה להחליט מהו השיר האהוב עליי במיוזיק... אני שומעת המון את Music כמובן, ואני גם מאוד אוהבת את WILFLAG (בגרסת המקור! המיקס פשוט הורס אותו!), ואת Impressive Instant הדגול, וגם את Amazing המדהים... כ"כ קשה להחליט! ואני מאוד אוהבת גם את American Pye. דון מקלין (המבצע המקורי) אמר בעצמו שהוא מאוד אוהב את הגרסה של מדונה. אי אפשר לעמוד בפני השיר הזה!

הילוש...

New member
השיר הטוב ביותר....

באמת קשה להחליט איזה שיר הוא הכי טוב באלבום המולא הזה : "מוזיקה." כל שיר נשמע הרבה יותר טוב מקודמו. יש שני שירים שהם הכי יפים באלבום האחד שזה קטע מהמם כל מי שיש לו אוזן טיפה איכותית יכול להבחין בקטע היוצא דופו והמדהים הזה אני כמובן מדברת על : "גן-עדן"-פרדייז, יצירת מופת אין מילים. הלחן , הנגינה, הצורת שירה הכינורות הכל הכל הופך את הקטע הזה למרגש ופשוט מושלם קטע נדיר. והקטע השני הכי יפה באלבום הבלדה ההורסת השירהשקט בין הכי יפים שח מדונה: GONE מ ה מ ם.!!!! כל מילה מיותרת מרגש עד דמעות.

MadonnaFan

New member
אלוהים, איך שכחתי!!!

אולי Gone הוא השיר הטוב ביותר באלבום. ללא בפק שיר מדהים ומרגש. כשאני שומעת אותו, אני מרגישה כאילו מישהו נוגע בי מבפנים. לא כמו כל בלדות הפופ הדביקות שכל מעריצות הבקסטריט למיניהן נשפכות מהן... שיר מרגש וטוב באמת. אין ספק, Gone הוא מהשירים הטובים ביותר שלה.

למעלה