למי שלא יודע..

Xboy123

New member
למי שלא יודע..

אבל רק למי שלא יודע... היום וברגע זה יתחיל התוכנית "40 הגדולים - שירים מסרטים" בערוץ VH-1 ואולי ואולי ואולי השיר IDWMAT יהיה אחד מהם... אז תצפו
צפייה נעימה!

AeroTom

New member
יהיה נחמד לראות את הוידאו של זה...

זה מאוד נדיר לראות בטלויזיה את הוידאו קליפ של I dont wanna miss a thing... אני מקווה לתפוס את זה ולהקליט כמובן! יהיה מגניב אם באמת יהיה לי את זה מוקלט בוידאו!

hangman Jury

New member
אכן

זה בטוח היה בלהיטים של הפסקולים וזה הזדמנות טובה לראות כי אין את זה הרבה בטלויזיה

AeRoOoO

New member
ראיתי אותו..

בטלויזיה רק פעם אחת (בלי להתחשב בכל הפעמים שראיתי את זה במחשב).. ראיתי את זה בערוץ Y (למי שיש לו YES), זה ערוץ מגעיל ביותר, ערוץ הפקצים והפקצות של המדינה ואני אף פעם לא רואה אותו, אבל פעם אחת סתם דיבדפתי בין הערוצים ובטעות שמתי לב ששמו שם את השיר.. הייתם מאמינים?! ב-VH1 לא שמים את זה ובערוץ המפגרים העולמי כן..

AeroTom

New member
אם תחזרי בזמן ל-98

תוכלי לראות את הוידאו קליפ 20 פעם ביום בערוצים השונים.ובערך 12 פעמים בשעה רק ב-MTV...

Xboy123

New member
בושה! חרפה! חוצפה! חטא! חומרה!

איך ערוץ פקצות מעז לקלל ולהוריד מעך השיר היפה הזה?! לשים שיר של אירו בערוץ כזה זה כמו לקלל את הקליפ! אוי לערוץ הזה אם ישימו את זה שוב...

ninelives99

New member
מה??

השיר הזה מופיע, או לפחות הופיע לא מזמן, כל יום שני וחמישי בטלויזיה. ובכלל- כשהוא רק יצא.... היתה היסטריה בטלויזיה!! שנה אחרי שהוא יצא ואפילו אחרי הייתי יכולה להעביר ערוץ- לראות את הקליפ, להעביר ערוץ- והופ! הנה שוב הקליפ... אם יש דבר מטורף זה חייב להיות זה!! אבל אני נהנתי... קליפ מדהים אז... איך יכול להיות שראית רק פעם אחת אותו?

rag doll16

New member
לא נראה לי...

שהפסקול הוא קליפ שקשה להשיג אותו בטלוויזיה... אני אישית ראיתי אותו פשוט המון.. דווקא משדרים אותו דיי הרבה...

למעלה