למי שלא יודע

Caeser

New member
בקשה קטנה...

כתבת שהיה ראיון עם שאנן לפני חמישה ימים על העזיבה שלה ועל הריב עם אליסה, אז אפשר לשים פה לינק לראיון?

Cole cohen

New member
זה על הריב לא נאמר על העזיבה

ואני לא זוכר איפה ראיתי את זה.. אם הייתי זוכר הייתי שם.. מצטער אני אנסה לחפש, מקווה שאמצא.

Caeser

New member
אם כבר שאנן אז...

תהיתי מה היא עשתה אחרי שעזבה את "מכושפות". אני זוכר שהיא אמרה שהיא רוצה לחקור את תחום הקולנוע ואני זוכר שקראתי איפהשהוא שהיא אכן עשתה איזה סרט. למישהו יש פרטים? אני מקווה שפיי´ג תהיה תחליף ראוי לשאנן כי שאנן היתה האהובה עלי מכולן!

PopPy

New member
גם עלי פרו היתה הכי אהובה...

עד שהגעתי לפורום הזה
כשראיתי שוב את העונה השלישית אחרי שהתמכרתי, גיליתי כמה פרו היתה ביצ´ית, מגעילה, שתלטנית, ומה לא... נכון ששאנן היתה שחקנית מעולה, אבל אני מבטיחה לך שרוז משחקת מדהים, והדמות של פייג´ נהדרת
בכלל, העונה הרביעית שולתת! *הולכת לספור את השניות עד שיהיה לי את 502*

Adrienne

New member
חשוב! מהיום בבקשה כל פעם שאומרים

שהעונה הרביעית עונה מדהימה ויאדה יאדה יאדה יש להוסיף את העונה החמישית, או לפחות את הפרקים הראשונים.

slide2129

New member
../images/Emo41.gifשאנן והשמועות לכאורה../images/Emo41.gif

לפני כיומיים היתה תוכנית בערוץ הבידור על בברלי הילס 90210. בין היתר דיברו על כל הסיפור עם שאנן. המפיק אהרון ספלינג אמר בעצמו שהעיתונים סתם ניפחו את כל העיניין, ושאף אחד לא פיטר אותה! אלא שהיא באה אליו וביקשה להשתחרר מהחוזה ושאלה אם יתבע אותה, והוא אמר לה שלא. בין היתר הוא אמר שהוא בכלל לא "שונא" אותה , ושוב, שכל השמועות על כך לא נכונות. כאמור היו גם שמועות, שאהרון לא מרוצה מהקשר של שאנן והבת שלו (טורי) ושהיא משפיעה עלייה לרעה. במילים משלו הוא גם הוסיף, כי "אם הייתי שונא אותה ורציתי שהיא לא תתחבר אם הבת שלי, אז אתה חושב שהיא הייתה יושנת אצלינו כל סוף שבוע , והבנות (טורי ושאנן) היו כל הלילה מתגנבות למטה ומדברות עד הבוקר" ? ובקיצור עוד כמה דברים.

Adrienne

New member
Nתגנבות למטה? הן בנות שלוש?

רואים שזה ממזמן, עוד מהתקופה של בברלי העונות הראשונות.

Woogyman

New member
מטרנה, דארלינג, ../images/Emo110.gif

זה מאוד נחמד לאהוב את שאנן ולהפיל הכל על אליסה. (אליסה התנשקה עם בריאן, שאנן המלאכית השלימה עם אליסה.. בעע). שאנן (ולא שאנון, למרות שכבר אמרו לך את זה. ללמוד לכתוב זה תמיד טוב) היא בן אדם מופרע, זה ידוע. היא לא יכולה להחזיק הרבה זמן במקום אחד, והיו לזה תקדימים בעבר. היא עזבה, וזהו. ודבר שני - הרייטינג בעונה הרביעית (זאת בלי שאנן) רק עלה. למה נראה לך שבאמריקה הסדרה עברה ליום הכי חזק בשבוע? כי אין לה רייטינג?!

למעלה