למי שלא יודע

מטרנה

New member
למי שלא יודע

שאנון ואליסה אהבו את בראין והחליטו לא לעשות שום דבר בקשר לזה כדי לא לפגוע אחת בשניה ואז שאנון מצאה את אליסה (הזו...) מנשקת את בראין. היא כעסה עליה הם רבו ושאנון התחילה לצאת עם ´קול´ (החמוד). שאנון ואליסה לא יכלו לסבול אחת את השנייה ודרך אגב שאנון רצתה להיות במאית בסידרה אך לא נתנו לה אז בגלל הריב ושלא נתנו לה היא התפטרה. אחרי שכבר הרגו אותה בסידרה היא השלימה עם אליסה אבל כבר היה מאוחר מדי שתחזור אז כמעט בטוח שבעונה החמישית היא תחזור כי המקור משתלט וצריך לאסוף את כל המכשפות החזקות שיש אז כיאלו הבכירים יחזירו אותה מהמתים. ולמי שלא ידע שנאון ´´התעסקה´´ עם הבמאי של הסידרה...

buffgirl

New member
ומאיפה את/ה יודע/ת את זה?../images/Emo80.gif

יש לך מקור מהימן (או איך שלא כותבים את זה...)?

buffgirl

New member
וכותבים בריאן ולא בראין... ../images/Emo80.gif

סתם לידע כללי...

Charmed Gal

New member
דניאל אני ארה בך!!!!../images/Emo56.gif

שלחת לי אותו מסר 5 פעמים! את רוצה שאני באמת אדחוף אותך ממרפסת במפגש או מה!? תהי סבלנתי תלחצי פעם אחת לא עשר!!!!!!!!!!!

L i l l u

New member
זה לא ני! זה מחשב האידיוטי! ../images/Emo80.gif

אז מה אתה אומר, כן או לא? כי לא שלחת לי מסר בחזרה!

מטרנה

New member
אני יודעת מ...

היה לי מקור טוב שסיפר לי עוד כמה דברים חלק אני לא זוכרת אבל עברתי דירה והתנתקנו...

SaberTooth

New member
אהה... ספויילר פה למעלה ../images/Emo46.gif

בררר... למה לא מסמנים ספויילרים
למחוק

Ophel McNeil

New member
פחחחחח....!!! ../images/Emo6.gif

אנשים אשכרה אממינים לזה? אוי. זה ענק. אין. זה גדול. ילדה - עשית לי את היום...
די.. די... רבות על בריאן... לאסוף מכשפות חזקות... ענק. מותק. ענק.

SaberTooth

New member
אאאמממ...

לא ממש האמנתי לזה.
הבעיה היא שהיא לא סימנה ספויילר, בין אם הוא נכון או לא.

Cole cohen

New member
כמה הערות

1. זה שאנן בלי ו´!!! 2. שאנן ואליסה עדיין לא השלימו! אליסה דיברה על זה בראיון ונאמר שהיא (אליסה) רוצה להשלים אבל שאנן אומרת שהיא בחיים לא תשלים. 3. שאנן פוטרה !! היא הודתה בזה בראיון אצל אחד מהמארחים המפורסמים בארה"ב. ואפילו הקטע הוצא ושודר באינטרנט. 4. שאנן ביימה 4 פרקים כך שלא בגלל זה "התפטרה"(למרות שהיא בכלל פוטרה). 5. כרגע לא יודעים מה קורה עם שאנן בעונה ה-5 ורוב (99.9%) שהיא לא תופיע בה. 6. כשכותבים משהו על עונה 5 רצוי לסמן ספוילרים!! ע"י הסימן
.

מטרנה

New member
קודם תרגע שנית כל..

1.זה שאנון עם ו!!! 2.שאנון ואליסה אולי לא השלימו לגמרי אבל הם כיאלו התחילו לדבר כזה בשביל העבודה- הסידרה. 3. שאנון יצאה עם הבמאי והוא נתן לה לביים משהוא כמו פרק אחד והיא רצתה להמשיך והלא לא נתן לה ואז היא ה-ת-פ-ט-ר-ה!!! היא אולי אמרה שפיטרו אותה בשביל התוכנית או שביקשו ממנה. 4. הם ניסו לשכנע אותה להישאר והיא לא הסכימה הם לא רצו לאבד אותה כי כל הרייטינג שלהם ירד בארצות הברית ועשו גם סקר והיא יצאה שם בגדול והכי אוהבים אותה!!! 5. אני לא אמרתי שבטוח היא תופיע בעונה החמישית אמרתי אולי וזה מה שהבמאים רוצים ומקווים לעשות הם יתנו לה הצעה מפתה וינסו לשכנע אותה. 6. אני יכתוב מה שאני רוצה ואיך שאני רוצה בלי להוסיף את הספוילרים שלך!

HuGo Hell

New member
קודם כל תרגעי.../images/Emo1.gif

חייבים לסמן ספוילרים לעונה חמישית ולעונה רביעית שלא שודרה עדיין. בבקשה תראי את הודעה המנהל/ת (מנהלת) וזה שאנן. Shannen Doherty לא - Shannon זה עם E לא O אז זה שאנן.

HuGo Hell

New member
תראי = תקראי.../images/Emo1.gif

ולמה לסמן? כדי לא להרוס לילדים שלא קוראים ספוילרים.

מטרנה

New member
אתה יודע מה

אתה תכתוב שאנן אני יכתוב שאנון וזהו.... ובסדר אני יוסיף ספוילרים

Charmed 4ever.

New member
סליחה שאני מתערבת... ../images/Emo54.gif

אבל.. כל מה שתום (Cole Cohen) כתב זה נכון... ושאנן כותבים בלי ו´.. כמו שכותבים באנגלית Shannen לא Shannon אין על מה להתווכח פה... ובקשר לסימון ספוילרים... זה חוק של הפורום, את לא יכולה פשוט לצפצף עליו, או שפשוט יחסמו את הכניסה שלך לפורום. ו.. הרייטינג לא ירד! העונה הרביעית היא לפי רוב העונה הכי טובה בסדרה!

מטרנה

New member
רגע

אמרתי שאני יכתוב עם פוילרים (מצטערת ) והרייטינג כן ירד למרות שכולם אוהבים את העונה הרייטינג ירד קצת ואנשים התלנונו על זה שהיא לא בסידרה. ומחוץ מזה אתם לא כועסים שהיא ´מתה´? כן אני מאד!!!! היא כזאת שחקנית טובה וחמודה למשל בפרק עם נטלי (שדרך אגב נורא רציתי לבעוט בה!) היא הייתה מצויינת ! אין על מה לדבר ....

Cole cohen

New member
תגובות על ההערות שלך...

1. לא זה לא ! Shannen Doharty לא Shannon 2. הן לא השלימו בכלל! בדוק ומאושר מראיון עם שאנן מלפני חמישה ימים. 3. לא בגלל זה נתנו לה לביים, היא ביקשה ורצו לתת לה לנסות היא הצליחה אז נתנו לה עוד שני פרקים (היא ביימה את 222 314 322). שאנן פוטרה בגלל ריב עם המפיק (אארון ספלינג) כך גם פוטרה (כן כן פוטרה) מבוורלי הילס!.. היא הודתה בראיון שהיא פוטרה ולא רצתה לעזוב. נכון שבסוף העונה ה-2 היא ביקשה להתפטר אבל לא אישרו והיא הסכימה להמשיך ואפילו הוחתמה לעוד 2 עונות, כיוון שפרץ ריב בינה לבין אארון היא פוטרה!. 4. הריטיינג בארה"ב רק עלה עם עליית העונה ה-4, אמנם, הרשת שמשדרת את הערוץ (WB) קצת חששה מהמצב הזה, אבל תוך שעתיים (של שידור הפרק הראשון) הם גילו שזה בידיוק המצב ההפוך והרייטנג רק המשיך לעלות. 5. נכון את לא אמרת שהיא בטוח תופיע, אבל אני אמרתי שהיא בטוח לא וזה ממקור קרוב בהפקה שמסר לי את זה. 6. אם תמשיכי לכתוב בלי הסימן יחסמו לך גישה לפורום.

מטרנה

New member
קודם כל

אמרתי שאני מצטערת שכחתי! אני ירשום עכשיו עם. שנית כל ואני יודעת שכותבים שאנון באנגלית איך שאמרת אבל בעיברית אני כותבת שאנון וככה גם כל העיתונם שאני קוראת ואם אני רוצה לכתוב שאנון עם ו אני יכתוב . אולי אני טועה בכל מה שאמרתי אבל אני לא חושבת, היה לי מקור טוב.כל מה שאומרים פה הוא לא 100% ואף פעם לא יהיה! אתה אולי בטוח בעצמך אבל זה לא אומר שאתה 100% צודק. וחוץ מזה איך אתה מכיר מישהו מההפקה?

למעלה