למי שלא יודע..

למי שלא יודע..

ביתר הקימו עוד כמה ישיובים חוץ מחומש.. רמת טיומקין נחלת ז'בוטינסקי נורדיה משמר הירדן מבוא ביתר משגב דב חוסן (לשעבר נחלת שלמה) עמיקם אביאל גבעת ניל"י בר גיורא רמת רזיאל אמציה צור נתן דקלה ארגמן נחל סיני גיתית ברוכים חד נס שעל צורית מעלה שומרון חומש גילון ברקן מעלה עמוס בית אריה שקד שקף כוכב יאיר אדורה תלם סלעית שערי תקוה גנים עלי זהב חרמש כדים קדר לא כולם קיימים היום.. חלק שינו שמות.. למשל נחלת ז'בוטינסקי היצתרפו לבינימינה.. וכו'.. נ.ב. אני יודע לבד ואף אחד לא גילה לי

שימו 3>

יש הרבה בשומרון.. ככה שהמעוזים השולטים חייבים להיות מהשומרון... מין הסתם שקד.. ברקן... מעלה שומרון.. ובית שמש ופתח תיקווה הם עירוניים.. והם לא!!! תיקנאו זה בסדר .. אבל לא קל להיות מושלם...

MS6

New member
זהו רציתי לשאול לגבי זה...

הבנתי שזה לא קל אבל קניתי אתמול את ערכת המושלמות של נטורל פורמולה, אני צריך לשים את זה לפני השינה ואחרי השינה נכון?

בעלי היאפה כנס!=]

נשמה, קודם כל כל הכבוד על הרשימה של הישובים שביתר הקימו!!=] אין כזה דבר "מעוזים שולטים"...יש כזה דבר מעוז שולט!!! והמעוז השולט לדעתי ולדעת הרבה אנשים הוא פ"ת ויש לכך המון סיבות!... חח סתם אני לא הולכת להגיד "המעוז שילי יותר טוב משלך"... בקיצור מאמי כל המעוזים שולטים, בכולם יש מדריכים/חניכים נפלאים וכולם תורמים לזולת ומזמנם! דבר זה צריך לציין!=] גם שקד,גם ברקן,גם בית שמש גם פ"ת וגם עוד מלא מעוזים-כולם למעשה- עושים עבודה נפלאה!!!=] תראה באיזו צורה בוגרת כתבתי את התגובה חיחי אני גאה בעצמי!!=] נ.ב=>אנשים 7.07 יש לנו בביתר פ"ת מסיבת קיץץ מעלFת תבואוו!=] ויום לאחר מכן ב-8.07 ימית 2000 איזה סטייל אהה?דרך אגב מי בא?! מיכאל בעלי מתה עליך!3>

אויי דיאנה..

עוד לא היתבגרת..? לא הבנת עדיין שהמורון שולט..? סתם יפה כתבת בצרה בוגרת ואני מרכין כובעי ליכבודך.. חחח וגם אני מת עליך!!

וואי וואי!=]

"מרכין כובעי"- כל הכבוד!- קיצר מי בא לימית 2000??תבואו אנשים!=] אהה וגם אני מזמינה אותכם רשמית למסיבת קיץ אצלנו במעו"ז פ"ת הולך להיות הכי חם בעולם!!!=] תצטיידו במים וכובע;)...חחח סתם פשוט תבואו עם מצברוח!=] אחרי זה יש "אפטר פארטי"!

הכבוד שלך או שלי?

ימית דרך ביתר?? לא שמעתי על זה אם כן אני יבוא.. איזה מסיבה?!

כנס כפרה חיחי!=]

כה נשמה, ימית 2000 מטעם ביתר-כולם באים!- זה עם החניכים דרך אגב כמו בשנה שעברה-שלצערי נגנב לי הפלאפון אז על ידי חניך- ותבוא נשמה!=] ובקשר למסיבת הקיץ של פ"ת זה יותר הופעה עם חניכים ומדריכים וכאלה-תבואו גם!חיחי ואחרי זה יש "אפטר פארטי" למדריכים!=]

למעלה