למי שלא בא

sbh100

New member
למי שלא בא

למי שלא היה אתמול 15.4 במפגש חולי האפילפסיה בחיפה הפסיד. היתה נציגת ביטוח לאומי שהסבירה לנו מהם הזכויות שלנו היום,ומה עלינו לעשות כדי לממשם וגם נתנה לנו טפסים ונירת שונה. ומה שבעיקר היא ענתה לכל איש על שאלתו הפרטית שהיא גם שאלה שלנו. בתום שיחתה הופיעה פסיכולוג שדיבר איתנו על מצבינו ואיך אנו מתנהגים בחברה ואיך עלינו לידע את חברתינו או החברה חבר שלנו. היה דיון פורה ומענין. מי שלא בא הפסיד.

noamisback

New member
חבל..

צודק, רק חבל שזה היה בחיפה (נכון?) קצת קשה להגיע שעובדים במשמרות ולא ניידים. נקווה שבעתיד יהיה דיון דומה בתל אביב. אין אפשרות שדרך האתר של אפי במקום להיכנס ולהתעדכן פשוט לקבל SMSים או מיילים על חדשות ופעילויות? אגב, אני אשמח לקבל את השם של הנציגה שהיתה שם, תודה תרגישו טוב!

sbh100

New member
תאמר חבל לאי"ל באזור מגוריך

לידיעתך אפילו מעפולה באו. הכל תלוי באי"ל שבאזור מגוריך. כל המרצים שבאו הם מאזור חיפה. כולל האשה מביטוח לאומי שעובדת במחלקת נכות חיפה.

noamisback

New member
ובכל זאת..

אני אשמח לקבל את השם של הנציגה שהיתה שם,/טלפון תודה

sbh100

New member
ביטוח לאומי חיפה

לצערי טינני חודע על המרצה פאטים אישיים. מה שכן שהיא עובדת ומנהלת את מחלקת נכות בחיפה שנמצאת בשד' פלי"ם 8 בחיפה והטלפון הוא 04-8544111- והפקס 048134900 בכל אופן עם ברצונך לדעת תתקשר לטלפון 04-8517163 שזה משרד אגודת אי"ל בחיפה ויושבת שם עו"ס בשם חן ואולי היא תעזור לך יותר ממני. היא מנהלת את סניף הצפון הנמצא בחיפה.

sbh100

New member
כנס לחולי אפילפסיה ברמת גן

אינני יודע היכן את-ה גר אבל בתאריך 17.5 יש בסניף ביטוח לאומי שברמת גן הנמצא ברח' החשמונאים 15 כנס בנושא כנס בנושא תעסוקה ושיקום תעסוקתית.

חבל...../images/Emo7.gif

לא ידעתי על כך וחבל. אם הייתי רשומה באיי"ל הם היו אומרים? ובכללי אם מישהו יודע על פעילות כזו אפשר ורצוי לספר על בפורום

sbh100

New member
לסטודנטית המתוסכלת

כנראה שאת לא עיקבית במה שכותבים החברים באתר. בתאריך 12.4.07 כתבתי על הכנס שאמור היה להיות והיה. לצערי לא ראית את הודעתי המוקדמת ופיספת אותה. שידוע לי משהו או נופלים לי כתבות אני מפרסם אותם. בכל אופן שיהיה לך שבת שלום

sbh100

New member
לסטודנטית המתוסכלת

כנראה שאת לא עיקבית במה שכותבים החברים באתר. בתאריך 12.4.07 כתבתי על הכנס שאמור היה להיות והיה. לצערי לא ראית את הודעתי המוקדמת ופיספת אותה. שידוע לי משהו או נופלים לי כתבות אני מפרסם אותם. בכל אופן שיהיה לך שבת שלום

למעלה