למי שכואב שיגיב

• פותח הנושא nuyev
  • פורסם בתאריך

nuyev

New member
למי שכואב שיגיב

אתחיל בכך, מיום הראשון בהיכנסי לפורום זה, מול עיניי הצטיירה לי תמונה אחת גדולה על מספר חברים פה שכל מטרתם היא רק להכפיש דברים טובים שקורים או נעשים בלוד. מצטיירת התמונה כי אותם אנשים הם בס"ה קומץ קטן שבשיטתיות דואגת משום מה לא לפרגן לעיר לוד. וחבל . " nuyev הצופה מהצד" לימדו אותי בחיים להצמד לחזקים ולא לחלשים. עדיין לא מצאתי למי לפרגן מלבד זאב אוריאל. שעדיין טעון שיפור וראו מה ? היחיד באופוזיציה במועצה. שכל תלונותיו והערותיו בונות.לא כמו אותם קומץ אנשים שמטרתם להרוס כל חלקה טובה, " הבאה לטובה".

harty

New member
תושב יקר! אולי יואיל אדוני לציין

דברים ו/או דבר אחד טוב שקורה בלוד??

טלטול100

New member
כאן נמחקה הודעה

על ידי הנהלת הפורומים משום שלא עמדה בתקנון הפורום

nuyev

New member
harty +טלטול 100 שניים סינים עם

כינור גדול, שניים שעוסקים בטפל ולא בעיקר. בכל אופן איו אני שם את ראשי בכם, כחה ! אתם מזכירים לי את הסיפור על מאכל "השקשוקה" על מישהו שבישל לו שקשוקה רק שלא היו לו הבצים, ומה שיצא לו מיזה במרוקאית זה כחה "סלאטה מטבוחה". זה אתם.

harty

New member
nuyev!!!! עשית/ה שקשוקה מכל

הסיפור ואכן לידיעתך אין ולא היו לי בצים. די לטחון מים עם הסיפור של הבריכה. תן לעצמך לזרום במים אחרים... תתחיל להרגע חביבי כי מהגל הקטן של הבריכה העסק יכול להפוך לצונמי... הקיצר לא הבנתי מה את/ה רוצה בדיוק..... גם את/ה לא הבנת...

nuyev

New member
harty

לא דיברתי על בריכה אבל עם כבר דיברת אז ראה עד כמה הינך נוגע בעצמיך המתעסק בטפל ולא בעיקר. זה אתה וחבריך ממש כך "אסון צונאמי" לחברה

nuyev

New member
ס. ד.

אה אתה פה ,איפה היית אתה חי עוד סיני תמהוני.

למעלה