למי שכבר עברה תרומה

מצב
הנושא נעול.

סימה 63

New member
כן כן כן

האם מישהי הצליחה להיכנס להריון ולהחזיק
ולהחזיק אותו עד הסוף מהטיפול במדיקל ראשון? tanit
כן כן כן
והרבה זוגות שטופלו במדיקל בראשון חובקים ילדים וחוזרים לטיפול נוסף,, כאחות שעובדת 7 שנים במערכת יכולה להעיד ולספר, בכל אופן אל יאוש, סבלנות וסבלנות עם אמונה יום אחד זה מצליח אבל.........סבלנות! האמיני ברופא ובצוות שמטפל בך ולא משנה מי מהם........בהצלחה!!!!!!!!!

שיר, האם לא עושים ביופסיה

אני אתחיל...
אז ככה, אנחנו עברנו 3 הפריות מקפואים במדיקל ופעם רביעית נסענו איתם והחזרנו טריים. כל ההפריות נכשלו. בקשר לטריים / קפואים אני אישית מרגישה מצד אחד שאני לא יכולה לדעת למה ההפריות לא הצליחו ואין לי מושג אם באמת הקפואים היו הבעיה. אין ספק שהסיכוי בטריים יותר גדול, אבל אני הרגשתי שכל עניין הנסיעה מאוד מקשה על הכול. ובאמת בפעם שנסענו האכזבה היתה הרבה יותר גדולה משאר הפעמים. שלא לדבר על כל הכסף שהוצאנו בנסיעה... בקיצור, אני לא מרגישה שאני יכולה לומר מה עדיף. הכי חשוב זה להרגיש ממש בטוחים בדרך שלכם, כי צריך להאמין במי שמטפל בכם. בקשר למדיקל, לי אישית אין טענות. קיבלתי שם טיפול טוב לדעתי ותמיד קיבלתי את מה שביקשתי. אני גם מאמינה שד"ר בר מאוד מקצועי. יש לי חרטה אחת - אני מאוד מצטערת שלא עשיתי יותר בדיקות לפני שהתחלתי הכול. עשיתי היסטרוסקופיה ורוב הרופאים אמרו לי שזה מספיק ושלא צריך ביופציה. היום אני חושבת שאולי היו מוצאים משהו בביופציה ואולי זה היה חוסך טיפולים מיותרים.
שיר, האם לא עושים ביופסיה
רק כאשר יש חשד לתאים סרטניים או טרום סרטניים ?

מה זה ../images/Emo35.gif איך עושים את זה ../images/Emo35.gif

זו לא ביופציה כזו
זו ביופציה שבודקת איך מתפתחת רירית הרחם.
מה זה
איך עושים את זה

לא שמעתי על זה מעולם.

מצב
הנושא נעול.
למעלה