למי שיש HOT

לאב דפ

New member
למי שיש HOT

היום בשעה 21:30 יש את הסרט 'ליברטין' שידור חוזר בשעה 02:50 תקציר הסרט: "ליברטין" סווב סביב סיפורו האמיתי של הרוזן השני של רוצ'סטר, חברו ואיש סודו של המלך צ'ארלס השני. עלילותיו המיניות עוררו התפעלות וכבוד אצל נשים וגברים כאחד, אך דווקא שנינותו התככנית היא זו שהעניקה לו מקום של כבוד בחברה הבריטית באותה תקופה. וילמוט (ג'וני דפ), הרוזן, גבר בעל נוכחות אדירה, מתאהב בשחקנית מתחילה (סמנטה מורטון) המסולקת בבושת פנים מהבמה על ידי קהל הצופים האכזר. הוא מתערב עם חבריו כי בידיו להפוך אותה לשחקנית הפופולארית ביותר של זמנה. בינתיים, המלך צ'ארלס (ג'ון מלקוביץ') נאבק להשליט סדר ואיזון בממלכה שלו. בניסיון ליצור בסיס ליחסי שכנות טובים עם צרפת לאחר שנים של איבה, הוא מתכנן להזמין את שגריר צרפת ללונדון. הוא מכין לכבודו מופע בימתי ענק וסומך על ידידו משכבר הימים וילמוט, שיכין את גדול מופעי הראווה. אלא שוילמוט מעורב כעת בפרשת אהבתו לשחקנית הצעירה הנאבקת על מקומה על הבמה. הפרשה, ובגידתה בו משפיעה לרעה על יכולתו ואישיותו של הרוזן. וילמוט האמיתי הרס את עצמו במהירות. וילמוט של הסרט הוא נסיך של יוהרה ותיעוב עצמי, שהולך ונרקב לעיני הצופים, כמו כוכב רוק שהקדים את זמנו, שזוהרו האפל נובע מהשריפה המכלה אותו מבפנים. תהנו!

tali44

New member
"שיעמומון"

ככה היה כתוב בעיתון 7 ימים כתגובה על הסרט הזה.... ובכל מקרה ראיתי את הסרט וזה באמת "שיעמומון", ויש לג'וני הזה יציאות חריפות. כמו "מז*** בשביל לאכול, אוכל בשביל לז***.... (אם אני לא טועה
זה הרג אותי)
אל תראו את הסרט בקרבת הורים (ובמיוחד אבא).

anush91

New member
בהחלט אחד הסרטים הכי מוזרים

של ג'וני. אבל גם אחד החזקים!

איזה סרט חזק!../images/Emo45.gif../images/Emo108.gif

כן.. ראיתי את זה עכשיו.. איך אהבתי שהוא אמר בהתחלה: אתם לא תאהבו אותי בסרט הזה.. ובסוף הסרט: אתם אוהבים אותי? אתם אוהבים אותי?... אני בד"כ על סרטים כאלה נוטה להסתכל ולהרים גבה.. עם מונולוגים כאלה של פעם... אבל ג'וני כזה סקסי כשהוא רציני
אהבתי שהדמות שלו מצד אחד עוררה שנאה ומצד שני רחמים.. קיצר לא מומלץ לכל אחד לראות ת'סרט הזה.. רק למי שאוהבת את ג'וני חזק כמוני..חח

lindepp

New member
אני לא ממש אהבתי את הסרט....

מוזר כזה ודיי סוטה, לא שיש לי בעיה פשוט אח שלי התאום ה...אוהב דברים כאלה היה לידי וזה מביך ובסוף שהוא היה חולה לא יכולתי לראות כבר את הסוף \: Johnny Depp My Hero
lindepp

למעלה