* למי שיש ערוץ ביפ *

עוNר

New member
* למי שיש ערוץ ביפ *

באיין יהיה עוד כמה דקות (אין לי מושג אם יופיע או יתארח) בערוץ ביפ, בתוכנית של שרון קנטור.

NoLa

New member
תגיד בלי קשר...

איך הערוץ??? היה אמור להיות לי כבר היום אבל דפקו אותנו בתבל!!{ ההוריםש לי זמה כועסים..} בכל מקרה יהיה מחר...

עוNר

New member
ערוץ פשוט ע-נ-ק!!!

זה מתחיל בסאות´פארק יום יום, לגעת באוכל עם קיציס ופרידמן, ד"ר כץ, וכל מיני תוכניות מצחיקות (סדרת אנימציה יפנית קיצונית שולטת!!) אבל הדובדבן שבקצפת.... ביפ שואו ה.ג.ב. גיוועץ´ עם לירון וקוואמי - אין! התוכנית הכי קורעת שיש.. "שלוף את כלי הזין שלך!" חחחחחח

NoLa

New member
דאם!!! סבבה!!!!!

ד"א דרך מי אתה מחובר??? ומה יש מחר שאני יתלהב...

ICANNt

New member
Tomorow is the big day!!!

אמור להיות גיווץ´ אני לא יודע אם עוד פעם יתקעו שידור חוזר כי הקטע עם מלחמת הכוכבים היה נפילה קשה. בכל מקרה, נחיה ונראה

DJ$upreme

New member
מחר שוב שידור חוזר - אבל!!!!!

וגם בשבוע הבא. התוכנית גיוועץ´ תחזור פרקים טריים ודנדשים החל מה-15 לחודש, ובפרק הראשון (סקופ) טקס בחירת אנשי השנה של גיוועץ´ והענקת זרג הזהב. ולא, ממש לא יהיה ביפ ביס. ממש ממש לא.

sivani

New member
אני יספר ללירון שאתה מספר מה יהיה!

NoLa

New member
אוקי אנשים...

מהיום יש לי תבל דיגיטל!!! באיחור של יום ושירות שווה לתחת והמון כעס של אבא שלי זה קרה!!! אז אם כבר נכנסנו לסיפור .. ספרו לי בבקהש את נפלאות הדיגיטל!!!

NoLa

New member
מאאאגניב לי!!

אין יל כזה דבר פרקים חוזרים!! הכל חדש וטרי!!! :-> ביפ ביס?? מישהו יכול להסביר??

Gershenman

New member
לא רק שהערוץ מעולה

מקור בכיר אמר שלי שביפ בקרוב עולה ליס...

עוNר

New member
הממממממ....

אני מחובר דרך ערוצי זהב ומחר יש גיוועץ´ בעשר וחצי (אחרי סאות´פארק ולגעת באוכל...) וקשה לי להאמין שביפ יגיע ליס, כי זה ערוץ יחודי של הכבלים, משהו מקביל פחות או יותר ל-YTV של יס, וקשה לי להאמין שהכבלים יוותרו כ"כ מהר על היתרון שיש להם בבלעדיות על הערוץ הזה.

Gershenman

New member
כבר ויתרו.....

בא אלינו הטכנאי(החולה נפש......) ואמר לנו שזה הולך לעלות בקרוב... למרות שטכנאים משקרים הרבה-אני דווקא חושב שכן....

DJ$upreme

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

ממש ממש ממש ממש לא

NoLa

New member
לא נראה לי גם...

רק אם יש יוותרו על YTV והערוץ הזה נועד להיות רק של הכבלים כדי שיהיה להם בלעדיות והוא מקביל לYTV החברות מתחרות... הם אל יעשו כזה דבר...

mc mystic

New member
ההופעה של באיין בביפ

בן אדם יש לי רק דבר אחד להגיד...: כבוד!!!, זהו.

BIGO-G

New member
ערוץ ביפ

הוא אינו ערוץ מקור של הכבלים, הוא ערוץ עצמאי בניהולו של שי אביבי, כלומר הוא יוצר תוכניות מקור ומוכר אותם למי שהוא רוצה, זה יכול להיות כבלים וזה יכול להיות ייס. סביר להניח שאם הוא בכבלים הוא לא יהיה בלווין.

tom2

New member
שי אביבי מנהל אותו, אבל למיטב ידיעת

קשת הם הבעלים. מכאן הקשר בין האתר של מומה (גם קשת) והאתר של ביפ.

למעלה