למי שיש עוד כוח...

yoad dt

New member
למי שיש עוד כוח...

זו שאלה דיי נדושה אבל אם יש פה מישהו שעוד יש לו כוח לענות לשאלות כאלה אז :תודה אני רוצה לשאול את מי שמבין או שיש לו ניסיון - נכון שיש את הדי אר 350 - אבל אני רוצה לשאול אותכם משהו - איזה אופנוע הוא בטווח המחירים של בדי אר אבל הוא קצת יותר טוב בשטח - אני מיתכוון שכל הזמן אומרים שדי אר 350 הוא ממש למתחילים בשטח - אז רציתי לשאול איזה אופנוע בין 350 ל400 (סמ"ק) יותר עדיף בשטח - אבל כוונתי לא להכי בשטח אלא רמה או שתיים מעל הדי אר...

תשובה

אם אתה מצליח למצוא קוואסקי KLX250R (שים לב לאות R בסוף להבדיל מה KLX250 הרגיל) במצב טוב אז הוא עדיף בצורה משמעותית בשטח. יש לו משקל של כ 103 ק"ג ושילדה של אופנוע מוטוקרוס. לצערינו רוב האופנועים הללו קרועים. אפשרות אחרת היא לקחת DR350 ולשפר לו את המתלים וקצת את המנוע. זה יכול להביא אותך לרמה של אופנוע אשר יתן לך הרבה מאוד פאן בשטח + אמינות. אם אתה בכל מקרה מתעקש על שטח טוב אז עזוב את הדו שימושיים ופנה למקצועיים יותר. ובכל מקרה אל תקשיב לאנשים שאומרים לך להתחיל ישר מאופנוע מקצועי. אופנוע כזה גם ידרוש ממך מקצוענות יתרה ויגרום לך לפחד מהמנוע.

תשובה

אם אתה מצליח למצוא קוואסקי KLX250R (שים לב לאות R בסוף להבדיל מה KLX250 הרגיל) במצב טוב אז הוא עדיף בצורה משמעותית בשטח. יש לו משקל של כ 103 ק"ג ושילדה של אופנוע מוטוקרוס. לצערינו רוב האופנועים הללו קרועים. אפשרות אחרת היא לקחת DR350 ולשפר לו את המתלים וקצת את המנוע. זה יכול להביא אותך לרמה של אופנוע אשר יתן לך הרבה מאוד פאן בשטח + אמינות. אם אתה בכל מקרה מתעקש על שטח טוב אז עזוב את הדו שימושיים ופנה למקצועיים יותר. ובכל מקרה אל תקשיב לאנשים שאומרים לך להתחיל ישר מאופנוע מקצועי. אופנוע כזה גם ידרוש ממך מקצוענות יתרה ויגרום לך לפחד מהמנוע.

זאביקDR

New member
השאלה היא מה באמת התקציב ...

כי DR350 יש למצא במחיר של 10K למודל 90 או 29K למודל 99 אבל אם אתה מדבר על משהוא מאמצא אז ניתן למצא KTM400EGS שזה הדגם המתון יותר לשטח של הKTM 400 ומחירו דומה מאוד למחיר של הDR350 זאביק

gadyf1

New member
לי יש עוד כח

קנה די אר 350 סטנדרטי במצב מכני טוב החלף לצמיגי שטח טובים, החלף קפיץ אחורי (תזמין מחו"ל דרך קפיצי נורדיה, הם הכי זולים) החלף אגזוז (ככה גם תוריד משקל משמעותי) הגדל פתחים בפילטר אוויר, החלף דיזה בקרבורטור, תקטין גלגל שיניים קדמי, החלף שמן בטלסקופים קדמיים וקיבלת אופנוע 350 בשלוש רמות טוב יותר מדי אר.

למעלה