למי שיש סבלנות לקרוא...

מצב
הנושא נעול.

nimrod s

New member
למי שיש סבלנות לקרוא...

למי שיש סבלנות לקרוא... לא-ר ידידי, לURSUS ולכל קוראי הפורום- מצורף לינק למאמר מעניין שנכתב באמצע 1999. אני נתקלתי בו לראשונה באוגוסט 2000 והשתכנעתי כבר אז להיזהר מהשווקים. המאמר מאושש את דבריו של URSUS - שוק מניות יודע גם להיות דובי לתקופות ארוכות והכלל שבטווח ארוך השוק עולה לא תמיד עבד. קריאה מהנה וחג שמח.

א-ר

New member
nimrod

למי שיש סבלנות לקרוא... לא-ר ידידי, לURSUS ולכל קוראי הפורום- מצורף לינק למאמר מעניין שנכתב באמצע 1999. אני נתקלתי בו לראשונה באוגוסט 2000 והשתכנעתי כבר אז להיזהר מהשווקים. המאמר מאושש את דבריו של URSUS - שוק מניות יודע גם להיות דובי לתקופות ארוכות והכלל שבטווח ארוך השוק עולה לא תמיד עבד. קריאה מהנה וחג שמח.
nimrod תודה על הלינק, הוא הופיע פה כבר בעבר ותמיד שווה להציץ בו. מרבית הדברים שם מעניינים. תרים טלפון בהזדמנות, וד``ש לחברים.

אגורה

New member
למטבע יש שני צדדים

למטבע יש שני צדדים אם באוגוסט השתכנעת להזהר מהשווקים עכשיו אחרי ירידה של למעלה מ-60% בנאסדק אתה צריך לחשוב בכיוון השני, המחזוריות תמיד עובדת בשוק המניות כיום הסיכוי גדול יותר מהסיכון .אם אתה משקיע לטווח ארוך למשל ונכנסת במדד 1800 בנסדאק אתה יכול לסכן 10% ירידה למשל כ-STOP אבל הסיכוי שהשוק יעלה ויתקן באיזה שלב כ-30% משער הכניסה גבוהה מאוד בלי קשר למגמת השוק לטווח ארוך .

מצב
הנושא נעול.
למעלה