אני לא מצליחה להוריד את הספר חמוסים של דר' שור
T TaMaRושימותו כל השאר New member 5/10/05 #23 מצליחה להוריד ולפתוח אבל.. עולה לי תוכנת פוטושופ או משהו כזה בגנון ובכלל לא ספר חמוסים..
W WTR New member 5/10/05 #24 זה לא פוטושופ זה אקרובט תכנסי לטאגליינס > ספר החמוס שם תלחצי על "אני מסכים" או משהו כזה וייפתח לך ספר החמוס.
זה לא פוטושופ זה אקרובט תכנסי לטאגליינס > ספר החמוס שם תלחצי על "אני מסכים" או משהו כזה וייפתח לך ספר החמוס.
T TaMaRושימותו כל השאר New member 5/10/05 #25 ניסיתי גם את זה אבל נפתח לי חלון כזה שזה לא מוצא את מה שאני מחפשת
W WTR New member 5/10/05 #26 למה לא? מה את רואה אמור להפתח לך חלון תגלשי עם העכבר למטה כדי להגיע לעמודים הבאים של הספר
S Sweet Fantasy New member 5/10/05 #27 זה הספר לוקח לו זמן להטען תתני לזה לעלות ותראי שיופיעו לך הדפים
T TaMaRושימותו כל השאר New member 5/10/05 #29 זה לא זה אומר שיש לזה בעיה זה תמיד מה שקורה כשיש כאלה בעיות, וניסיתי לחכות..
T TaMaRושימותו כל השאר New member 5/10/05 #32 נו הראתי לך..זה לא מוצא את התוכנה שזה אמור להיפתח איתה וכשאני מנסה לפתוח את זה בתור קובץ וורד זה כותב לי כל מיני מספרים
נו הראתי לך..זה לא מוצא את התוכנה שזה אמור להיפתח איתה וכשאני מנסה לפתוח את זה בתור קובץ וורד זה כותב לי כל מיני מספרים
W WTR New member 5/10/05 #33 אל תנסי לפתוח בתור וורד תתקיני את מה שאמרתי לך תלחצי download (באדום) ואז תשמרי במחשב שלך איפה שאת רוצה אחרי שזה גומר לשמור, תתקיני את התוכנה.
אל תנסי לפתוח בתור וורד תתקיני את מה שאמרתי לך תלחצי download (באדום) ואז תשמרי במחשב שלך איפה שאת רוצה אחרי שזה גומר לשמור, תתקיני את התוכנה.