למי שיש לו אפשרות

שריקו

New member
למי שיש לו אפשרות

ליכנס לאתר של הכותל וליראות אותו עכשוי שיכנס זה ממש מפוצץ אנשים גם עם הפלפון אפשר רפוש יכתוב לכם הסימניות

אפרופו הכותל

סיפר לי הקבלן בראשי שזכה במכרז להרחבת הרחבה כשהם התחילו לחפור באה אליהם אריכיולוגית ובקשה לבדוק את אחד הבורות כמובן שהוא סירב ובאורח פלא נפלה לשם ושברה את שני רגליה אכן מה נורא המקום הזה

שריקו

New member
כן רואים ממש ישיר

אני לא יודע הכתובת כי מילא מהמוטורולה שלי אני לא יכול ליראות אתמול רפוש שלי הראה לי והוא יודע תשאל אותו

סקרן 1

New member
רואים את הכותל באתר אש התורה

אי אפשר מסלולרי כשרשת הG3 תתחיל לפעול באורנג` נוכל לצפות בוידאו זורם באיכות טובה בסלולארי. גמרו לפרוש את הרשת היא כרגע בשלבים אחרונים

דוסית1

New member
באיזה מכשירים מדובר? ו....

נדמה לי שיש לך איזה קפידה עלי ואין לי מושג למה...

סקרן 1

New member
לא הבנתי את השאלה.

ובקשר לקפידה אני זה שצריך לבקש מחילה. אממממ זה לא היה אני אלא חבר שלי שגלש מהמכשיר שלי כפי שהסברתי לך אני לא מכיר אותך. חבר שלי טוען שהוא מכיר את אחיך. (הוא מחברון גבעת מרדכי אם זה עוזר לך)

דוסית1

New member
אם הוא בניברקי...

אז הוא כנראה מתכוון לחברה שלי... (אע"פ שגם אחיה לא לומד בחברון אבל...) בכל אופן מחול לך! מלבד זה אמרת שאורנג` מסיימת לפרוש רשת G3 אם אני זוכרת טוב... אפשר לקבל על זה קצת הסבר?

סקרן 1

New member
כל המעביר על מידותיו וכו`

לגבי רשת הדור השלישי הייתי מסביר באריכות אך אני חושש שאני יעורר את חמתו של אלישיר אם זה מעניין אותך חפשי בפורום סלולארי בעיקרון זה רשת שתתמוך בהעברת נתונים מהירה בין מכשירים סלולארים כ"כ מהר שהבנתי שבקרוב יתגשם חזון הדור השלישי ונוכל לבצע שיחות וידאו במכשירים סלולארים תומכים.

אלישיר

New member
../images/Emo8.gifקצת...

בעזי"ת תודה על ששמתם לב. ויהי רעווא מן קדם שמיא להשלים משאלין דלבאיהו לטב ולחיין ולשלם. אין לי ממש התנגדות לדברי סלולרי בפורום ( במידה ובגבול), למרות מה שנאמר "אם תשיב מדבר שיחות בסלולרי לתמיד...". אם כבר יש לי התנגדות לסלולרי בכלל. איזה מן המצאה מטורפת זו, שהמציאו בעקבות משיח?! ואין לנו על מי לסמוך אלא על אבינו שבשמים.

ה ח ו ר ף

New member
מה הכתובת????? אריאלה למה את מוחקת

מה הכתובת של האתר של הכותל בשביל הפלאפונים??????

למעלה