למי שיש להקה....

למי שיש להקה....

הקמתי להקה לפני כ4 חודשים ואנחנו מתאמנים בקביעות אבל יש לנו בעיה אני המתופף והגיטריסט הבסיסט והסולן כולם באים אלי בבית יש לי חדר אקוסטי קטן מאוד וכל פעם שאנחנו מנסים לבצע איזה שהיא הקלטה יוצא נוראי פיד בק ענק של הגיטרות והמגבר והסנר והגיטרות למשיהו יש פיתרון אני אובד עצות מצורף ציור של חדר החזרות

karl @epitaph

New member
פיתרון פשוט...

בדרך כלל במתנ``ס הקרוב לביתך יש חדר אקוסטי גדול ונראה לי שאם תבקש הם יתנו לך להשתמש בו לעשות חזרות (תקבע איתם שעות לפני זה). -עדי-

הלוואי שהיה.....

הלוואי שהיה בו חדר חזרות זה מתנ``ס קטן למי שמכיר בקריית בן גוריון בחולון וחוץ מזה עם היה איך הייתי מעביר את התופים?

MuffinMan

New member
אתה פשוט אומן!

ציור ענק! :) לנו יש אותה בעיה אבל איפה שאנחנו אפשר לנגן במקום שמלמדם בו תןפים. ככה יש גם חדר אקוסטי וגם תופים. הבעיה אצלנו שכולם חוץ מהגיטריסט מתחילים. אליאב

D.B

New member
אלי אני יכול לעזור...

במקרה אני מתעסק קצת בתחום, אולי אני יכול לעזור לך... אז קודם כל, אם הבנתי נכון את הסידור: -תרחיק את המחשב מהסולן קצת או שתנמיך את הרמקולים של המחשב כי משם בא הפידבק של הסנייר סביר להניח... -אח``כ לקחת חתיכת נייר טואלט ולהדביק אותה על הסנייר [ז`תומרת על העור העליון] עם נייר דבק רחב [כמו של החדרים האטומים למשל] ולחזק את השרשרת.. -בקשר לפידבק מהגיטרה, יש מולטי אפקט? פדלים? איזה חברה/דגם? נ.ב: אנשים קניתי היום מולטי אפקט/קומרסור/פרי-אמפ לבס. BP8 של DIGITECH!!! תותח על!!! ממליץ בחום לכולם!!!

למעלה