למי שיש כוח לקרוא

שרית(^_^)

New member
למי שיש כוח לקרוא

נתקלתי במקרה במאמר מעניין "The SHOCKING Truth about what´s in your pet´s food" (אם כי די מזעזע) על האמת מאחורי יצור מזון לחיות מחמד... המאמר קצת ארוך ובאנגלית, אבל אני ממליצה לקרוא עד הסוף: http://www.husky-petlove.com/dogfood2.html

2 Koma

New member
הקשיבו לשרית! היא העלתה נקודה

מאוד חשובה! כשהלכתי לקנות את ה-"לה-קט לגור ראיתי "לה קט" ארנבת ! ברגע הראשון הסתכלתי לכל הכיוונים כדי לראות שלא מדובר במתיחה ויגאל שילון מתחבא מאחורי פחיות השימורים אבל הזדעזעתי שכתוב בכזאת בהירות ארנבת , כאילו מה הביג דיל? חתולים אוכלים ארנבות נכון? אז אפשר להרוג ארנבות ולטחון אותן לקופסאת שימורים ולתת להם... תראו אני לא סתומה, אני יכולה להגיד אותו דבר על עוף, אבל בכל זאת ארנבת??? ושמעתי שנותנים לכלבים לאכול בשר של סוסים! ולא תאמינו: באוסטרליה ,כנראה יש להם יותר מדי קנגורים מקפצים שם, אז הם צדים אותם ונותנים כמזון לכלבים!!! איכס!

טל קר

New member
זה באמת מזויע. זה כמו לתת

בשר חתולים לכלבים. ארנבות?? סוסים?? קניתי כמה פעמים בשר רטוב לחתולים שלי בעבר, ובכל הפעמים, ללא יוצא מן הכלל, זה היה טונה. (אני יודעת שיש להם בשר במזון היבש, אבל כצמחונית בשר כבשר ממש מגעיל אותי, ואני מוכנה לעשות את זה רק כשאין ברירה, למשל היום עברתי באוניברסיטה (מיד פותחת הודעה חדשה על כך) והיו כמה חתולים שיללו במסכנות. אז רק עבורם הלכתי לקנות סנדביץ עם נקניק ופוררתי את הנקניק עבורם, משהו שלא הייתי עושה עבורי, עבור בן הזוג שלי, או עבור החתולים שלי- כי להם יש ברירה)

למעלה