למי שיש חומר.....

hadas1989

New member
למי שיש חומר.....

בבקשה.... למי שיש חומר על היהודים שיכתוב לי כי אני רוצה חומר... תודה....

black buttercup

New member
מה אתם לא מבינים...

חומר...הוא רוצה חומר... חומר על היהודים חומר... חומר.. איזה חומר אחי? ב20? ב50? איזה סוג אתה רוצה? של מתחילים או של מומחים? לבן או ירוק? יש הכל...איזה חומר (חומר) אתה רוצה?

הנה הסיכום

סיכום קצרצר על היהודים 02/06/2002 להקת היהודים קמה בתחילת שנת 94' ומאז אמרו אליהם כבר הכל - "הלהקה שהחזירה את הכבוד לרוק הישראלי" , אמרו שהם עושים רוק נקי , בלי גימיקים. למרות ההערצה הענקית לה זוכה הלהקה, הרדיו והטלוויזיה בחרו להתעלם לחלוטין מהלהקה ורק היום לאחר כ- 8 שנים אפשר לשמוע פה ושם מהלהיטים המדהימים של הלהקה בתחנות הרדיו אך מאוד נדיר למצוא אותם בטלוויזיה. ליהודים שלושה דיסקים : " מציאות ניפרדת " שיצא בסוף שנת 1994 , וזכה באלבום פלטינה וברגע זה מתקרב לפלטינה כפולה השני "היהודים" שיצא בשנת 1998 וזכה באלבום הזהב ! ומתקרב לפלטינה והשלישי "פחד מוות " שיצא בסוף שנת 2002 תום פטורבר - גיטרה ושירה אורית titi שחף - שירה ערן מיטלמן - קלידים יפתח שחף - גיטרה אבי סטרול - בס יהב ליפינסקי - תופים מילים ולחנים : תום פטרובר ואורית titi שחף עיבודים : הלהקה מחיר הדיסק " מציאות ניפרדת " : 39 ש"ח מחיר הדיסק "היהודים" : 49 ש"ח יש ליהודים להקות אהובות ומשותפות והן : 1) פרל ג'ם 2) לד זפלין 3) גרופים 4) פינק פלויד 5) דה דורס האלבום האהוב על תום הוא אנימלס של פינק פלויד כמה דברים על פחד מוות 26/11/2002 היהודים הוציאו דיסק שלישי ושמו " פחד מוות" וכרגע יש עוד דיסק בדרך... אורית titi שחף ותום פטרובר הם זוג נשוי אם ילד בן שנה כמעט הם חושבים על עוד אחד אבל לא יכולים ברגע זה מכיוון שיש סיבוב הופעות בכל הארץ ואולי גם בחו'ל. כל הזכויות שמורות לי © אם מעתיקים לאתר או משהו לתת לי קרדיט!

aolib

New member
כיום אפשר

לשמוע את הלהיטים, תענה לי, סמי חופשי, עידן האלוהים, קח אותי

אין להם ילד!!!

הם קראו לאלבום החדש שלהם כאילו שזה "הילד" שלהם! אורית אף פעם לא היתה בהריון!

למעלה