למי שיש את זמן השרון

hermoni

New member
למי שיש את זמן השרון

יש שם כתבה על להקת היפ הופ ערבית שלא שמענו עליה אבל הם עכשיו מתחיל להשתתף בפרויקטים עם תאמר ולפי מה שהוא אומר יש לי כישרון טוב אז למי שרוצה לקרוא עוד צד של היפ הופ ערבי את מי שזה מעניין:)

זמן השרון

רועי זה מגיע רק לנורדיה? כי לנתניה זה לא מגיע... שמור לי ת´עיתון גבר , תודה

BIGO-G

New member
שמעתי עליהם

להקת ראפ ערבית ישראלית מעכו לא? אבל לא שמעתי כלום שלהם

hermoni

New member
MWR נכון

מוחמד וואסים וריצ´רד ואחיו צ´ארלי שהוא המפיק שלהם כרגע הם מרפרפים רק בערבית ומאוד חשאים ומופיעים בעיקר בחיפה ועכו עובדים עכשיו על אלבום ועוד איזה פרויקט ביחד עם DAM שיהיה המיק למקס של הערבים:)

ken kaniff

New member
עוד על MWR (לא יודע אם עליהם הכתבה)

הלהקה מבוססת על ראשי תיבות של: מחמוד, וואסים וריצ´י. אחיו של ריצ´י, צ´ארלי, מפיק בעיקרון את השירים שלהם. ליאור

hermoni

New member
איחור של 5 דקות בחור:)

הכל מקרה מהם תשמעו רק שיר שעשו ביחד עם תאמר סו וג´וקר שיצא בדיסק עוד מעט ובנתיים תמונה שלהם

ובעיתון "ניוזיק" של חודש ינואר

בנוסף לכתבת אמצע גדולה על סאבלימינל (שבזמן שפורסמה הייתה הישג, כי עוד לא יצא אפילו חי מיום ליום בתור סינגל) יש גם כתבה על "סצינת הראפ של רמאללה" - חבורת פלשתינאים בני 16-18 שגדלו בארצות הברית וחזרו לרמאללה ועושים ראפ... אגב, באותו עיתון יש גם כתבה על "ההסטוריה של מאבק הקצב השחור" - התפתחות המוזיקה השחורה... אני אביא את העיתון באמת ביום ראשון לג´י ספוט ואתן לכמה לקרוא אם ירצו...

חחחחחח, זה רציני לגמרי! בלי שום

ציניות... באמת... זה חבורת פלסטינו-אמריקאים (ביטוי מתוך הכתבה, נשבע לכם) שעושים ראפ פה ברמאללה... השמות שלהם זה פתחי ("קרט דדי") חאלק - שהוא מנהיג החבורה, בן 17 יליד ארה"ב, גדל בקליבלנד אטא ("בריקס") - בן 15 מניו ג´רזי, אגב הוא חצי ערבי חצי פולני, שילוב מנצח! (בטח אמא שלו אומרת לו "אטא, אם לא תוכל אני יורה בך" חחחח) עימאד ("סאנשיין") - בן 18 מהגדה המערבית של ניו אורלינס (חחחח, שוב - ציטוט מהכתבה!) אחמד ("מייטי מאד") - בן 16 וקבלו ציטוט שלו על מקור השם ("מאד זה קיצור של אחמד ומייטי, בגלל שאני חתיכת ניגר מפחיד") ויש גם אחד שקורא לעצמו ביג מו, השם האמיתי שלו זה מוחמד (מומי! יש לך מתחרים!!!) בקיצור... זה נראה מצחיק וציני אבל הכל אמיתי, חלק מהדברים מצחיקים כי בטח זה עיוורות דפוק בכתבה אבל בכל מקרה מעניין לשמוע עליהם, אני יביא באמת ת´עיתון ונשאל את תאמר אם הוא יודע עליהם משהו, למרות שאני בספק... חפיף...

hermoni

New member
סבבה בחור

ההתחלה עם סאבלימנל קצת נראתה צינית תביא לג´י שאני יוכל לקרוא ותאמין לי שMWR יותר רצינים מאלה

ken kaniff

New member
איך אתה יודע שהם יותר רציניים ?

דווקא נראה לי שגם החבר´ה הפלסט-לינאים-אפרו-משהו מבינים משהו בהיפהופ. ליאור

hermoni

New member
לא יודע בקשר לאלה מאמריקה

אבל שמעתי שיר של החבר´ה מעכו וזה נשמע לי טוב

רק תיקון קטנטן...

רשמתי עיוורות ואני לא יודע מאיפה זה בא לי, מן הסתם התכוונתי לעיברות, מהמילה עברית, אבל ח-פיף... פשוט בקריאה שנייה שמתי לב לזה פתאום...

למעלה