למי שיכול לעזור....

למי שיכול לעזור....

אוקי אז אני סטודנטית בת 21 ואני יודעת שקשה לקבוע אופי של אדם על סמך כמה משפטים ותיאורים אבל מכיוון שנתקלתי בבעיה אשמח אם מישהו מוסמך או לא יחווה את דעתו לפני חודש נפרדתי ממישהו שיצאתי איתו שנה והיינו חברים . בהתחלה הקשר נראה לי ממש טוב והוא עזר לי בהמון דברים ובבעיות עם ההורים (מכיוון שחזרתי בשאלה)אבל במהלך הדרך היו מהמורות שאז התעלמתי מהם , הוא לא ידע לומר סליחה על טעויות שהיו נגרמות ממנו בהכל הייתי אשמה זה היה מין דפוס חוזר וכל מריבה שלו הייתה הצעה לפרדה ובכל מצב כזה הייתי בוכה לדבריו הייתי עושה לו סצנה והיינו משלימים למרות שלפעמים אלו היו הטעויות שלו אבל אני העדפתי לומר סליחה ולהמשיך הלאה והגענו למקים שבמריבה הוא תפס אותי בזרועות וניער אותי שאני ירגע ומקרה שהוא צבט אותי כשעצבנתי אותו ועוד מקרה שרבנו בשעה מאוחרת ורציתי לחזור הבייתה הוא פשוט נעל אותי בחדר כדי שאני לא יצא - אלימות מילולית תמיד הייתה מפגרת , פסיכית, זבל , בת זונה לאחרונה בפרדה הסופית האחרונה יצאתי מהבית שלו בוכה והוא פשוט לקח את הבגדים שלי והכניס אותם לרכב ואני שלא רציתי לנסוע איתו אז הוא פשוט גרר אותי ברחוב ויש לציין שהסיבות למריבות היו כל כך טפשיות שאני כמעט ולא זוכרת אותם וחלקם היו מטעויות שלו שפשוט הוא לא מצא לנכון להבין ולהגיד סליחה גם בדיבור איתו הוא מעוות את הסיפור והופך את זה עליי הפרידה הסופית הייתה יוזמה שלו והשאלה שלי היא האם אלו ניצנים של אלימות האם יכול להיות שאדם שעזר לי הרבה מצד אחד יכול להיות הכי מקסים ומצד שני הכי רע וקר לב שבעולם?

קריקי

New member
לדעתי את צריכה לשמוח על שנפרדתם

תראי אני באמת לא יכולה להבין הכל לגמרי אבל לפי מה שהבנתי, זה באמת התחלה של אלימות. לידיעתך בדרך כלל אנשים אלימים הם לא עושים את זה מתוך רוע, כך שזה מאוד הגיוני שכשמצבכם היה טוב ראית שהוא מקסים...אבל את צריכה באמת רק להודות על שנפרדתם, ככל שהיית ממשיכה בקשר הזה שאני די בטוחה שעתידו לא היה טוב, היה כואב לך הרבה יותר. תמשיכי הלאה ותדעי שהוא לא היה בשבילך ולא משנה כמה אהבת אותו והוא אותך...זה פשוט לא התאים...בהצלחה

למעלה