למי שיכול לעזור...

למי שיכול לעזור...

אז ככה אני מנגנת כבר די הרבה זמן בגיטרה קלאסית.. ואני ממש רוצה לקנות חשמלית.. ואין לי שמץ של מושג על כל הסוגים.. אם מישהו יכול לעזור לי זה יהיה טוב. אז זה צריך להיות בסכום של 3000 שקל +- (כולל המגבר) אני אשמח אם תמליצו לי גם על מגבר וחנות שאני אקנה בה אני אומנם גרה בירושלים אבל אין לי בעיה לנסוע רחוק יותר... אני מנגנת רוק ישראלי.. וזהו..

3000 עם מגבר?

את יכולה הרבה גיטרות בעיקרון אבל המגבר יהיה חרא. רוק ישראלי זה בעיקר פנדר, והגבול הוא בין 300 דולר (לסיקוואר) לאין סוף. פנדר נורמלית תעלה לך רק 650 דולר לפחות...

metal head

New member
רק אני שמעתי על ההמצאה החדשה....

יד שניה?? אפשר לקנות גיטרות מצויינות יד שניה במיחירים זולים (גם יקרים) אבל יש הרבה גיטרות זולות יד שניה, וגם מגבר יד שניה אפשר לקנות!

לא תמיד כדאי לקנות יד שניה

במיוחד אם אין מישהו שבאמת מבין בגיטרות לידך. הייתי בחנות מסויימת באזור הקריות וניסו למכור לי פנדר אמריקאית משומשת ב2500 ש"ח, הם לא טרחו לספר שאחד הפיקאפים לא עובד והצוואר כמעט שבור... אם לא הייתי מבין בגיטרות לא הייתי שם לב לבד והייתי נדפק.

metal head

New member
לא יודע באיזה חנות מסריחה היית אבל.

אני הייתי ממליץ על ריינס בקינג ג´ורג´, או על גיטרכל בדיזינגוף ביוחד, ששם אף אחד אף פעם לא יעבוד עליך!

אני עדיין מחפש חנות הוגנת

תן לי את הפרטים של ריינס הם מקבלים שיקים? (תשלומים כמובן) בכלי זמר בנתניה הם רצו לתת לי את הגיטרה רק אחרי כל התשלומים וזה לא הכי מתאים לי בעולם.

אז מה לקנות...?

התבלבלתי.. פנדר..?אין כמה סוגים של פנדר..?<כבר אמרתי שאני לא מבינה בזה> אני צריכה פירוט יותר קצת יותר רחב.. מה עם מגבר.. אתה יכול להמליץ על חברה טובה או משו והכי חשוב איפה אני קונה את כל זה הבנתי שכלי זמר יקרים..

metal head

New member
ריינס, גיטרה ומגבר...

בקשר לריינס זה נמצא ברחוב קינג ג´ורג´ נדמה לי 54 אני ממש לא בטוח, אבל זה בדרך בין הסנטר לאלנבי זה ממש קרוב לסנטר, ונדמה לי שהוא מקבל שם שיקים בתשלומים ואיך שאתה רוצה (אני חושב) ולמקופלת- איזה סגנון את מנגנת בעיקר? כי גיטרות קונים לפי מה שאת מנגנת כדי להתאים סוגי פיקאפים וסריגים וצליל וכל מיני דברים כאלה... ומגברים הייתי ממליץ על marshel, ibanez, fender, peavey יש עוד כמה שאני לא זוכר אבל הם טובים... נדמה לי שגם של חלילית טובים....

metal head

New member
ריינס, וגיטרה....

ריינס, תכנס ל www.musicians.co.il לרשימה של החנויות זה יהיה שם... גיטרה אני הייתי ממליץ לך או גיבסון נחמדה יד שניה או פנדר יד שניה

התקשרתי אליהם

רק חבל שאין להם איבנז ופנדר. זה שדיברתי איתו בטלפון (לא זוכר את השם) נשמע בן אדם רציני.

למעלה