למי שייך "אייר וייק"?

למי שייך "אייר וייק"?

מפיץ ריח חשמלי מכירים ??? הוא מעולה אני מכורה לריח לוונדר היום בסופר היה "מבצע" ב 12 ש"ח = שלטעמי זה ממש מחיר מתנה אבל הגעתי הביתה אני פותחת את האריזה בפנים יש כמה טיפות בודדות זה אפילו לא ליום !!! ממש מעצבן

רגע, אולי זה פאק במוצר עצמו?

נסי להתקשר לשירות הלקוחות של החברה ולראות האם זה כך באמת או שיש פגם במוצר. לדעתי שווה. היום החברות לא משחקות משחקים עם הקטע הזה. שביעות רצון לקוחות הוא שם המשחק. כדאי לך לנסות לבדוק.

kdr

New member
אל תחשבי שניה נוספת

גשי לסופר שקנית את המוצר הפגום עם החשבונית ותדרשי החלפתו בחדש לאחר שתבדקי. יש לסופרים הסכם החזרים עם הספקים וזה לא מזיז לסופר. אל תסכימי להתניה שהסוכן יבדוק, תאמרי לנציג הסופר שהבדיקה היחידה שאת מוכנה שהמוצר ייבדק זה במכון התקנים עם מכתב נלווה לאגוד הצרכנים ותלונה באתר תלונה. בקיצור, כל הארטילריה שקיימת

../images/Emo41.gif עדכון

אז מסתבר שהסופר שלי רמאי הוא מפרסם מכשיר + מילוי אבל מוכר בפועל מוצר התנסות לכן הכמות קטנה משלמים בקופה ואז מקבלים בגלל שפתחתי את המוצר וגיליתי שמדובר בכמות קטנה הם גם לא לוקחים חזרה

kdr

New member
תראי מה מצאתי לך

ערכת התנסות חינם שלהם. מוזר שאין פרטי היבואן, זה מוסדר בחוק. בתור עונש, צריכים כל משתתפי הפורום לבקש ערכה בחינם. לגבי הסופר, אני לא הייתי מוותר, אם זה סופר פרטי זו בעיה, בכל מקרה, תעלי את הפרטים בכתב ותשלחי להם. כנראה שהם תקועים עם סטוק והסוכן לא מבקר עוד.

balluza

New member
../images/Emo12.gif איפה הסופר הזה? שנדע לא לדרוך שם!

מגעילים שכמותם! בעצם, האמת היא שלאחרונה שמתי לב שסופרים שונים מציעים מחירי מבצע מעולים למוצרים שיש להם סיבה מצויינת להציע אותם במחירים כאלה... לדוגמא כשתאריך התפוגה ממש קרוב (ר' מבצע פנטן ודג סול קפוא במגה בעיר. או אפילו עבר, ר' פיצוחים של שופרסל), או כשהמוצר עצמו פגום (אריזת ענק חסכונית של תחבושות אולוויז בחצי חינם, צלחות קרטון מהודרות עם הדפס "דפוק") ובד"כ לא ניתן לזהות את הפגם לפני הקניה. ועוד ועוד... פעם המבצעים באמת נועדו למשוך את הלקוחות. היום הם נועדו יותר כדי להיפטר ממוצרים בעייתיים. ממש חובה לפקוח עיניים! שבוע טוב ומבורך

למעלה