למי שיודע לקרוא ספרדית

RIP CURL1

New member
למי שיודע לקרוא ספרדית

Los productores estan como locos buscando una chica que pueda superar la belleza artificial de luisana y la belleza natural de camila. la idea es meter en la historia a una chica que dezplace a mia del puesto de la mas linda del elite y que tenga muchos rasgos de la personalidad de marizza.todos los chicos caeran muertos a sus pies sobre todo pablo y manuel que la incorporaran a la banda como guitarrista para disgusto de las chicas. a la chica la conoce pablo en las vacaciones, y se acerca a ella por que su locura le hace recordar a marizza. rebelde way 2003 Luego ella se incorpora en el elite way para sorpresa de pablo y alegria de todos los chicos. marizza y mia estaran mas unidas en el 2003 por que deberan destronar a esta chica. pero el problema es que esta chica es inodiable. mia cree que no se puede odiar a alguien con tan buen gusto para la ropa , marizza cree que no se puede odiar a alguien tan espontaneo y simpatico como ella. ademas es solidaria y siempre ayuda a sus compañeros, en conclusion es la chica perfecta. el defecto que tiene es que se gano el corazon de los chicos de las dos protagonistas. מישהו יכול בבקשה להגיד לי מה כתוב?????? תודה

RIP CURL1

New member
נראה לי כתוב פה משהו על העונה ה-2

של המורדים כי נכנסתי לאתר אחד והיה רשום רבלדה וואי 2003

idan888

New member
שהמפיקים של הסדרה רבלדה ואיי

מחפשים ילדה שיהיו לה את התכונות של מריצה ואת היופי של מיה ושהיא תתחרה איתם על הבנים!!!בעיקר מדובר על העונה השנייה של רבלדה

לא שמעתם על זה../images/Emo35.gif שאומרים לבנות

שישלחו משהו כדי לבוא להבחן להיות הדמות הזאת
והם לא רוצים מישהי מפורסמת כנראה... ואני הצעתי לבנות שביננו-בואו נשלח גם מכתבים
חחחחחח....

La NaNi

New member
אפשר לבקש משהו?

מהילדים של הפורום. אל תתחילו להגיב בכלל על ההודעה שלו... לא שווה את זה, ילד משועמם

קארין14

New member
וואלה צודקת...

עכשיו אם כולם יתחילו להגיב יהיה בלגאן אז אל תתאמצו להוציא את העצבים שלכם עליו

קארין14

New member
אני הבנתי מה כתוב אבל קשה לתרגם

כי מבינה פחות או יותר ולבינתים הבאתי רקעים חדשים....אז תלחצו כאן כדי לראות את הרקע

La NaNi

New member
../images/Emo63.gif תרגום

את האמת הייתי אמורה לפרסם את זה בתור "המלאכים של כריס", אבל אני יפרסם את זה ככה... המפיקים מחפשים כמו מטורפים ילדה שתוכל לגבור על היופי המלאכותי של לואיסנה, ועל היופי הטבעי של קמילה. הרעיון הוא להכניס לסיפור ילדה שתחליף את מיה בתדמית ה"הכי יפה בבית הספר אליט וואי", ושיהיו לה הרבה תווים מאופייה של מריצה. כל הבנים ימותו עליה, במיוחד פאבלו ומנואל שיכניסו אותה ללהקה בתור גיטריסטית כדי להרגיז את הבנות. את הנערה פאבלו מכיר בחופשת הקיץ, והוא מתקרב אליה כי הטירוף שלה מזכיר לו את מריצה. המורדים 2003 כשהיא תצטרף ל"אליט וואי" בתור הפתעה לפאבלו ושמחה לכל הבנים. מריצה ומיה יהיו יותר מאוחדות ב- 2003 מפני שהן יצטרכו להדיח אותה מהשלטון. אבל הבעיה היא שהילדה הזאת אהובה שם. מיה מאמינה שאי אפשר לשנוא מישהו עם כל כך הרבה טעם טוב בבגדים, מריצה מאמינה שאי אפשר לשנוא ילדה כל כך ספונטנית ונחמדה כמוה. חוצמזה היא סולידרית ותמיד עוזרת לחברים, היא הילדה המושלמת. החיסרון היחיד שלה הוא שהיא זכתה בליבם של שני השחקנים הראשיים (אם אתם שואלים אותי אני לא רואה בזה חיסרון.............)

RIP CURL1

New member
יפה,אז אם יהיה לי בעיות במשהו שאני

ירצה לדעת אני יוכל לשאול אותך??

למעלה