למי שחדש

RebeldeWay4mg

New member
שלום לכולם,אני חדש פה

היי, קוראים לי יוני ואני בן 14, אני חדש בפורום, אתם מוזמנים להיכנס לאתר שלי לכניסה לחץ כאן

BiLlAbOnG2

New member
למי שחדש

כל החדשים תרשמו את השם שלכם וזה כדאי שנוכל להכיר את כולם טוב כי יש מלא חדשים אז תגיבו מי שחדש וברוכה הבאה לכל מי שחדש שהגיע בזמן האחרון!!!!!

HoNeY14

New member
אני לא חדשה בכלל אבל...

אני הייתי פה מאז שרז פתח את הפורום וכל יום אני נכנסת אבל לא מגיבה הרבה בגלל שלא ראיתי את הסידרה באינטרנט מעכשיו כשהסידרה התחילה בטלויזיה אני אגיב כל יום ואהיה שותפה אני דנה בת 14 וחצי יש אנשים שמכירים אותי מפורום קטנטנות

HoNeY14

New member
אני בכלל לא חדשה אבל...

אני הייתי פה מאז שרז פתח את הפורום וכל יום אני נכנסת אבל לא מגיבה הרבה בגלל שלא ראיתי את הסידרה באינטרנט מעכשיו כשהסידרה התחילה בטלויזיה אני אגיב כל יום ואהיה שותפה אני דנה בת 14 וחצי יש אנשים שמכירים אותי מפורום קטנטנות

Alexis14

New member
אני חדשה

קוראים לי נגה והורדתי את הצינזורים ועוד כל מיני קטעים וזה ממש יפההההההההה

גלי87

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo66.gif../images/Emo140.gifברוכה הבאה../images/Emo140.gif

היי,מה המצב?! אני גלי מקווה שתשתלבי בפורום... אגב:לכולם יש את הצינזורים...(בלי כוונה להעליב!)

Alexis14

New member
אני יודעת...

לא התכוונתי ´להשוויץ´ או משהו אם זה נשמע ככה... פשוט אמרתי קודם שלא הצלחתי להוריד ועכשיו הצלחתי אז אמרתי...

Mary Kate14

New member
לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ברוכים הבאים.... אני דפנה בת 14 מחיפה ואני גם בפורום של התאומות אולסן החמודות!!

boli bop

New member
היי אני רומי ואני חדשה בפורום הזה !

היי קוראים לי רומי ואני חדשה בפורום. ראיתי אתמול את הפרק הראשון של מורדים והוא ממש ממש ממש ממש ממש יפה !!!!!!!!!! אני בכיתה ו´ ואני הכי אוהבת את לואיסנה ! אז... רציתי להוסיף שאני גם בפורום התאומות אולסן ! ממני רומי נ.ב מי שמכיר את ירין (דרך המורדים ) הוא אח שלי !

ברוכה הבאה לכולם../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif

ואני מבקש או יותר נכון [URL='http://'] דורש[/URL] מכול החדשים לקרוא את הודעת המנהל של הפורום, כדי שלא יווצרו חסימות (מה שאני לא סובל) ומחיקות של הודעות חדשות שסתם נפתחות כמו על ידי REWAY משהו כזה. אז לקרוא בבקשה.

שירן15

New member
אני גם חדשה פה...

קוראים לי שירן ואני בת 15 (ואני יודעת ששמים לב...)

boli bop

New member
הצעה נחמדה למנהל הפורום !

למרות שאני דיי חדשה בפורום ואין לי כל כך את הזכויות כמו שלשאר הילדים יש פה אבל... שווה לנסות... יש לי הצעה שאולי תאהב אותה ואולי לא ! אתה לא חייב להתייחס אליה ואתה יכול גם לכתוב לי מה דעתך עליה . בכל אופן ההצעה שעליה אני מדברת היא: למה שלא נעשה שירשור תמונות שבועי כלומר: בכל שבוע נבחר יום (לדוגמא יום שישי) שבו נשרשר תמונות מנושא אחד של מורדים. הסבר מפורט יותר: נאמר שהחלטנו ביום שישי הזה לעשות את שירשור התמונות השבועי שלנו והחלטנו ביחד שנושא השירשור הזה יהיה "מריצה"! אז כל הילדים יכולים לשרשר תמונות של מריצה מהסידרה מהחיים האמיתיים או כל דבר אחר שקשור למריצה... חוץ מזה נוכל לעשות למי שיש תמונות מפרקים מהאינטרנט או שיש לו מצלמה כזו לטלוויזיה נוכל לעשות שירשור תמונות מהפרקים של השבוע של יום שבת (כלומר כמו מרתון הפרקים שבפוקס קידס) אז... כמו שאמרתי אתה יכול להתעלם להתייחס ולשרשר תגובות ! וחוץ ממך גם כולם. אז... חוץ מזה שתהיה לכולם צפייה נעימה בעוד 5 דקות הפרק השני של מורדים יוצא לדרך... אז קדימה דרך המורדים....................... ממני רומי

motib4

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif שלום לכולם../images/Emo70.gif ../images/Emo39.gif../images/Emo140.gif

היי לכולם! קוראים לי מוטי, אני בן 13 ומנהל את פורום התאומות אולסן כאן ב
.
אני אשתדל להיות פעיל- להעלות דיונים מעניינים... אני חייב לומר- לפני שהתחילה הסדרה כאן בארץ, חשבתי לעצמי שזו סדרה שדומה ל´קטנטנות´, ושאני אראה אותה פעם כן פעם לא, לפי איך שמתחשק, כמו שאני עושה עם ´קטנטנות´. אבל טעיתי- טעיתי בגדול. הסדרה כל כך מעניינת, העלילה מעניינת, ואני כ"כ שקוע בסדרה כשאני רואה אותה
אז מגיע לי ברוך הבא

למעלה