למי שחגג

למי שחגג

איך היה ליל הסדר? כמה אנשים הייתם? קראתם את כל ההגדה? מי מצא את האפיקומן?

lol lypop

New member
היה סבבה

הייתי לבד (כי המשפחה בסיאטל כרגע) שתיתי 4 כוסות...ולא זוכרת מה קרה אח"כ :p

Your Heaven

New member
היה סבבה

אבל לא היתה בכלל אוירה של חג וגם היו חסרים לי כל הדודים מהארץ אבל חפיף היה בסדר

shirta14

New member
אנחנו היינו

אני, אחי אחותי, אבא ואמא דודה, בעלה, וסטודנט יהודי שגר פה לבד ועובד אצל דוד שלי אז הם הזמינו אותו כי לא היה לו לאן ללכת. לא קראנו את כל ההגדה, פרשנו אחרי סיום הברכות. ולא חיפשנו אפיקומן...אני הכי קטנה ואני כמעט 16 ככה שאין טעם בכלל

reuti1234

New member
ליל הסדר בארה"ב../images/Emo3.gif

אני לא גרה פה (בארה"ב)...גרתי לפני שלוש שנים אבל עכשיו אבא שלי ואחותי גרים פה ואני מבקרת אותם פעמיים בשנה...אז לאדעת אם אני כ"כ מתאימה לפורום הזה אבל חפיף
קיצר פה באמריקה חוגגים את ליל הסדר פעמיים (לאדעת למה
)... פעם אחת חגגתי אצל אחותי היינו איזה 14 אנשים היא הזמינה תחברים הישראלים שלה שגרים פה וכל הזמן דילגנו על דפים ורק איזה 2 אנשים הקשיבו חח
גם היו שם פול ילדים קיצר היה בלאגן... ולא החביאו תאפיקומן כי כל הילדים שם חוץ ממני היו קטנים מדיי כדי לחפש.. פעם שניה היה אצל חבר של אבא שלי גם חיפפנו בכל מה שקשור להגדה... האוכל שם היה ממש טעים חח
והממ איזה ילד מניאק קטן מהמשפחה שלהם מצא תאפיקומן
והיינו גם משו כמו 14-15 אנשים

daphnadk

New member
../images/Emo163.gif

שמו 2 אפיקומנים כדי שגם אחותי וגם בן דוד שלי יוכלו למצוא... כמובן שהם לאממש היו צריכים לחפש וסבתא שלי ברוב טובה די אמרה דברים בסיגנון "למה שלא תבדקו מתחת למדף הזה?" גם ככה אף פעם לא מקבלים מתנות לאפיקומן אני הייתי הרשע בהגדה ניראה לי ....אבל היו לי הרבה תפקידים כי אנחנו מסובבים את הסדר קריאה מסביב לשולחן (דרך אגב הייתי בארץ ואני בארץ עכשיו)

Emc2

New member
hmmm

did mine in the jungles of northern thailand.... and since the thais had no idea what passover was all about, they were more then puzzled why those people have little napkins on their head (we did in actual fact used napkins)... and since thai food in thailand is so good, and the food was already served, we did the quicky version... no afikoman, no karpas... and no... not even a "chad gadiya"... just some mazot from the chabad house and tirosh... ahhh.. silly jewish holidays :)

lolypop12

New member
היה ממש כיף!

חגגנו עם עוד 30 איש, אבל בגלל שהכל היה באנגלית זה היה קצת מוזר.... אני והמשפחה שלי הרשמנו אותם בעברית הטובה שלנו
. קראנו את כל ההגדה אבל לא חיפשתי את האפיקומון.... לא הרשו לי
.... לא שזה קשור אבל יש לי שאלה- איך כל העניין של רשיון עובד בארצות הברית?

eynav888

New member
היה מצחיק!

אפיקומן לא היה חח.. אבללל קראתי את האגדה יותר ממה שהייתי קוראת בארץ...הייתי פשוט עם אנשים שיותר אכפת להם...היינו עם המשפחה היחידה שיש פה..יהודים..

למעלה