למי שזה מעניין.....

chen010189

New member
הצלחתי לקרוא רק כמה אבל

עדיין לא הצלחתי לקרוא מי זאת דומה ליובל! הילי כזאת בובה שם

Rioter

New member
תודה ../images/Emo41.gif הודעה חשובה!!!! ../images/Emo41.gif (באמת)

אני לא יכולה לשלוח SMSים, ככה שאם אתם שולחים לי ואני לא עונה - לא להעלב. אתם יכולים להתקשר (רק מי שיש לו את המספר, ונא לא להפיץ..) בכל אופן - בעקבות שני SMSים שקיבלתי הבוקר. נעם - כל הכבוד על ה-100 במדעים
! לוטם - את לא מפריעה, פשוט אין לי איך לענות לך :)
יאללה, יצאתי, מבחן במתמטיקה - הנה אני באה!

j u l i a 1 3

New member
חיחי ^^

נראה לי צילמו את מיכאל כשהוא ממש לא היה מוכן לזה... יש לו הבעת שוק כזו. בכל מקרה, עכשיו הוא יותר חתיך. ושירה נראת קצת כמו בן....
וידידיה הכי לא דומה לעצמו. ואבי ודון ממש דומים לאיך שהם היום. והילי ועדי חמודות. ודני דומה בטירוף לתובל!

ידידיה זה הבלונדיני המתולתל!

שאלנו אותו והוא אמר שזה הוא ושהוא היה פעם בלונדיני והוא אמר ששירה זאת מי שליד הילי! איזה מותק! הילי כזאת יפההההההה שם!!!!גם כשהיא הייתה קטנה היא הייתה כזאת מושלמת!

../images/Emo207.gif אוףףףףף

כל הכיתה שלי בירושלים,רק אני מקיאה בבית. אני צריכה עידוד אנשים

דופנה19

New member
החלמה מהירה../images/Emo24.gif

ותרגישי טוב.... ואנחנו עוד נדבר במסן היום אני מקוה!!!

נעמקה19

New member
נצל"ש אני מאושרת! D:

קיבלתי את ה-100 הראשון שלי במחצית הזו! את ה-100 הראשון קיבלתי במחצית הזו שלי! קיבלתי במחצית הזו את ה-100 הראשון שלי! שלי קיבלתי ה-100 במחצית הזו הראשון את! ה-100 הראשון קיבלתי במחצית את שלי הזו! הראשון שלי במחצית את הזו ה-100 קיבלתי! אני כל כך מאושרת D: ונחשו מה המקצוע? מדעים! ואני מתה על מדעים! ואני באמת משקיעה במדעים! וסוף סוף קיבלתי ציון שאני יכולה להיות גאה בו D: כל כך הרבה זמן לא קיבלתי מבחן עם ציון של שלוש ספרות!
אני כזה "אהה, יעל אני לא הייתי בשיעור הקודם אז לא קיבלתי את המבחן שלי.." יעל: "בוא נראה.. נעם? |מוציאה את המבחן שלי| קחי" ותמיד מי שמקבל ציון גבוה, המורה אומרת "כל הכבוד" או "יפה!" או מחייכת או משהו.. אבל היא סתם הגישה לי את זה, ובכל מקרה לי ציפיתי למשהו. ידעתי שהשנה אני כל כך גרועה שהייתי בטוחה שאני נכשלת. ואני מסתכלת ורואה 100 מוקף בעיגול O: הייתי בהלם. אני: "אומייגד." עינבל: "כמה קיבלת?" אני: "100!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111111111
" אופיר: "אומייגד נעם!!!!!!1" עינבל: "יפה נעם
!" אני: "תוםםםםםםםם!!!!!!!!11111" תום: "כמה קיבלת?" אני: "מאה!!! קיבלתי מאה! את המאה הראשון שלי כל המחצית
" תום: "וואו, יפה :O" אני כל כך מאושרת D: 100! תקלטו! 100!!!!!!!!!!!11 וכל היום שמרתי על המבחן כאילו זה קדוש, עד שיותם בא וקימט לי את המבחן
אז פשוט קיפלתי אותו לתוך הכיס
ועכשיו רציתי להוציא אותו וקרעתי את הפינה שלו. אבל לא את הפינה שכתוב לי שם "100"!!!!!111111 D: כל הכבוד לי

למעלה