למי שהתגעגע

למי שהתגעגע

ולמי שחשב שהוא לא יחזור ולמי שלא בא לבקר כי הוא לא היה כאן אז הנחרן לבית רומנוב חזר ובשל העובדה שהוא היה בטיול הוא נוחר עכשיו כי הוא צריך לנוח גרררר
אולי זה יעיר אותו נה נני נננה נה
המשך יום נפלא לה לכווולם רק טוב!!!

paloma blanca

New member
בכלל לא התגעגעתי אליו ../images/Emo4.gif

והטופינים האלה העירו גם אותי

ediana

New member
דומנול ניקו - בינה ../images/Emo48.gifאי וואניט../images/Emo245.gif

ניקו 45

New member
קצת אקטואליה ועדיין ליום חול../images/Emo107.gif

בחור טייל ברחובות פריז ולפתע ראה כלב רוטוויילר תוקף ילדה קטנה. מייד קפץ הבחור על הכלב, נאבק בו וחנק אותו. הילדה יצאה בשריטות קלות בלבד כך גם הבחור. מיד הגיעו כתבי טלוויזיה נלהבים ושאלו את הבחור: אמור לנו מה שמך? כל פאריס תשמע עליך, והכותרת הראשית בעיתון מחר תהייה: "גיבור פריזאי הציל ילדה משיני כלב טורף!" אמר הבחור: אבל אני לא מפריז. הכתבים: או. קיי, אז כל צרפת תשמע עליך והכותרת מחר בעיתון תהיה: "גיבור צרפתי הציל ילדה משיני כלב טורף!" אמר הבחור: אבל אני לא מצרפת.הכתבים: או. קיי , אז כל אירופה תכיר אותך והכותרת תהיה: "גיבור אירופאי הציל ילדה משיני כלב טורף!" אמר הבחור: אבל אני לא מאירופה. הכתבים: אז מאיפה אתה!? הבחור: אני מישראל.הכתבים: או. קיי, אז כל העולם ישמע עליך והכותרת מחר בכל העיתונים תהיה: "ישראלי הרג כלב של ילדה קטנה".

ניקו 45

New member
../images/Emo35.gifכשאת אומרת לא פלומה , למה את מתכוונת../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אני חושב שבית אחד ויחיד מספיק לך . נכון ? כשאת אומרת לא התרנגולים מילים: דן אלמגור לחן: סשה ארגוב כשאת אומרת "לא", למה את מתכוונת? למה את מתכוונת, כשאת אומרת "לא"? האם ה"לא" הוא "לא" - ובאמת אולי הוא רק "אולי, אך לא כעת", או שה"לא" הוא רק "עוד לא" אולי הוא "או", אולי הוא "בוא" כי את אומרת "לא" כל כך בחן שהוא נשמע לי עוד יותר מזמין מ"כן".

ש ר ה לה

New member
תרנגולים אמרת? יא ניקו???

שמחה לעשות לך קבלת פנים והאמת, עושה גם לעצמי. מודה. בגלל שהיה לי שבועיים מטורפים לא חשתי כלל בחסרונך... אז..... ברוכים השווים
... ואם ב"תרנגולים" עסקינן, אני מחבבת מאוווווד!!!! את שיר החמור...

ניקו 45

New member
לא חשת בחסרוני שרלי'ה../images/Emo46.gifהכיצד ????

האם מצאת כבר עבודה חלופית על ההיא , טפיייייייי ? והנה גומל לך באחד כזה שאוהבת ושאיננו חמורררררררר גררררררררר זוכרת את הסרט שתי דפיקות לב ?

ש ר ה לה

New member
אחחח אחחחח איזו נוסטלגיה נפלאה!!!!

הן רק אמש בכוכב נולד 8 שיצא לדרך השבוע אחת המועמדות היותר מבטיחות לזכיה ששמה טרם נחרת בזכרוני הצולע... נתנה ביצוע משכנע ביותר של השיר הזה ממש. מה שהצחיק אותי זה שהיא אמרה שהיא הולכת לשיר את שירו של דני ליטני.\ אז נכון שאת השיר במקור שר אלי מגן (שהיום הוא קונטרבסיסט בפילהרמונית), וגם נכון שדני ליטני עשה גם הוא גירסה מעולה!!! לשיר הזה ממש

ניקו 45

New member
נו מה שרל'ה אהההה ???../images/Emo6.gifאת הרי יודעת

שאני משוחד על הליטני הנ"ל אהההה ? הגדוללללללללל מכולם . כן , גמני שמעתי את הילדה המוכשרת אומרת : שיר של דני ליטני ....

ניקו 45

New member
אחחח יא ראב' יא ראב' ../images/Emo7.gif

זה יפה וטעים עד כאב .... ככה מקבלים חבר בבית הזה !!!! כל הכבוד והתודה לך זוהרת .

w o m a n 10

New member
ברוכים השבים ../images/Emo140.gif

רק חזרת וכבר בוכה?
ממתינה בסבלנות לסיפורים ותמונות. בחרת יעד שממש תפור בשבילך. סופ"ש מבורך

ניקו 45

New member
אספר גם אספר מייתנו האחת והיחידה ../images/Emo8.gif

בהחלט תפור עלי לך התודה

פלרית

New member
ולאישה 10 !

ככה חוזרים בשקט מראש-פינה ובלי לזרוק כאן איזו מילה...

פלרית

New member
ברוך החוזר.. רגע, איפה התמונות???

אף פעם לא הייתי באיטליה וכנראה גם שלא אהיה בזמן הקרוב, ואשמח לשראות תמונות וסיפורים. שלא היית הפורום כמעט ירד מהפסים... מזל שגחלילית הביאה מיץ צוף מרענן ושמרה על הגחלת.

למעלה