למי שהיה ספק....

talytal

New member
למי שהיה ספק....

לא בגלל מחסור בזמן ולא בגלל מחסור בכסף. הסיבה שבועז מעודה נבחר והקדם התבטל היא כדי למנוע את האפשרות שהעם ייבחר "משתמטים". שרית חדד ותעודת החוגר הלא קיימת שלה מוסרים ד"ש. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3471830,00.html

talytal

New member
ההפך הוא הנכון. זו הסיבה האמיתית שאף אחד

לא חשב שלמישהו תהיה מספיק תעוזה/טמטום להגיד במילים מפורשות. אבל מוטי שקלאר עובר כל דמיון. אין לו שום בעיה להודות בפה מלא שהתהליך לא דמוקרטי, ואפילו לא חוקי (מדובר באפליה לכל דבר, ויש כאן עילה לתביעה, בעיקר על ההגדרה שלו ל"השתמטות" שכוללת גם אנשים ששוחררו כדין על בעיות בריאות). התירוצים היו מה ששמענו אתמול, כשנטען שאין זמן לערוך את הקדם כי צריך כבר להגיש את שם המועמד. כמובן שהמידע על התחרות הזו לא סודי, אז כל מי שמבין קצת מיד אמר שזה בולשיט, כי את שם המועמד צריך להגיש רק במרץ וכמעט אף מדינה עוד לא עשתה את זה. גם לא מדובר בעניין כספי, כי הקדם עדיין ייערך בערוץ 2, וכנראה שאפילו ישתתפו בו כל המתמודדים, רק שהשירים שלהם לא יתמודדו אלא רק יהוו "תכנית אמנותית" בזמן ההצבעה. במה מדובר? במדינת צבא שלא מבחינה בין תחרות כשרונות ובין כשירות צבאית.

ZiV GiLbOa

New member
יותר נכון שהם לא עשו את הקדם

בשביל למנוע שיחות על המשתמטים ולא בשביל שהעם לא יבחר. הם לא רוצים לייצור מצב שבו יחרימו זמר או את הקדם כולו או משהו דומה.

לי יש תיאוריה קיצונית של הפוך על הפוך

בועז לא מוכיח את עצמו, הוא לא מצליח לפרוץ את האנמיות הבימתית שלו, וככוכב נולד, לטמירה ולהפקה זה ודאי מפריע, כי כך אי אפשר לשווק כוכב נולד. מי שיסתובב בפורומים השונים של רביעית המסיימים ראשונה , ירגיש שהמצב אצל בועז חיוור קמעא. ולכן, כך נראה לי (קונספירציה?) שטמירה החליטה להמר על כל הקופה: לזרוק את בועז למים החמים, אם ישרוד - להמשיך להשקיע בו. אם לא ישרוד - לוותר עליו. אני חייב לציין (שינוי של 360 מעלות) שבתקופה שלאחר כוכב נולד, דוקא חן אהרוני מקבל מטדי הפקות את מירב תשומת הלב וההשקעה. מה שהם לא הבינו בכוכב נולד, הם הבינו לאחר מכן: הוא זה שיודע לתת הופעה בימתית מושלמת, ולכן הוא זה שהם בוחרים בו לככב ולהופיע בפרוייקטים שונים שלא ישרפו אותו אלא יעצימו אותו. בהצלחה לכולם.

talytal

New member
אני באופן אישי חושבת שבועז הולך להפסיד בגדול

בתכלס, כביכול כרגע נראה שהוא יצא היחיד שמרוויח משהו מכל הסיפור ההזוי הזה, כי הוא לא צריך להתמודד ומקומו מובטח. אבל - כבר ידוע ואין מה להכחיש בכלל שהוא נבחר כברירת מחדל, ולא מהסיבות הנכונות. מלבד זאת, הטוקבקים לכתבות בנושא בימים האחרונים תמימי דעים למדי שהסיפור הזה גדול עליו ושהוא רחוק מלהיות המועמד האופטימלי לתחרות הזו. נראה לי באופן אישי שלא משנה עם איזה שיר הוא יילך, הנוכחות העצית שלו על הבמה לא תאפשר לו להגיע רחוק. אחרי כישלון באירוויזיון יהיה לו עוד יותר קשה לפרוץ בקריירה משמעותית בארץ, בעיקר בהתחשב בכך שהוא לא יוצר והוא תלוי בחסדים וברצון הטוב של גורמים שונים בתחום. בקיצור - יש כאן לדעתי כרוניקה של כישלון ידוע מראש, ואף אחד לא יוצא מהסיפור הזה מנצח. ובשיא הכנות - אין לי שום דבר נגד בועז מעודה. נ.ב. אני באמת שומעת הרבה יותר על חן אהרוני ועל מארינה מעל כל אחד אחר מהעונה האחרונה.

ZiV GiLbOa

New member
הגיוני.

אבל הם אף פעם לא יודו בזה אם זה באמת זה. בקשר לחן אתה צודק, הוא גם שווה את ההשקעה, אני בטוח שהוא הדבר הכי טוב שיצא מכוכב נולד הזה ולא חסרים דברים טובים.

faery18

New member
עוד לא הצלחתי להבין מה הקשר בין צבא לתחרות

שירה??!! זמר שהוא מוכשר והקהל בוחר אותו הוא זה שצריך ללכת לייצג את מדינתו באירווזיון וכמובן שצריכה להיות לו נוכחות בימתית. עד מתי המדינה תמשיך לשייך כל דבר לצבא?? די זה כבר נמאס.

liri7

New member
צודקים משתמט לא יכול לייצג את ישראל

בהתייחס למגבלה הנ"ל ולעובדה שחלק מהמתמודדים לא היו מעוניינים לא נשארו להם הרבה אופציות, אבל עדיין בועז כל כך חסר נסיון שהתוצאות עלולות להיות עגומות.. למה לא חשבו למשל על הראל מויאל, הוא לפחות צבר נסיון בשלושת השנים האחרונות.

faery18

New member
לדעתך זה צודק לדעתי זה פתטי.

כאילו שבאירווזיון מתעסקים במי עשה מה.. זו תחרות שירה זה הכל. הזמר המוכשר ביותר שהקהל בוחר צריך להיות הנציג. ככה זה אמור להיות אבל פה יש גישה קצת אחרת ועקומה בנושא הזה.

faery18

New member
גם אדיר מארינה ודורון לא משתמטים..

הצבא החליט לא לגייס אותם מסיבות שונות. אבל מה לעשות בארץ שלנו יש אנשים עם גישה קצת עקומה..

Im All That

New member
אבל זה לא קשור!!

קודם כל מארינה לא רצתה להתגייס! שנית דורון היה יכול לעשות שירות לאומי!!! אז אל תזבל לנו תשכל!! אני מסכימה שמי שמוכשר אז צריך לתת לו לשיר, אבל רבאק מדובר פה על לייצג את המדינה שלנו! מי שלא עשה צבא, כנראה שהמדינה לא מספיק חשובה לו אז למה הוא זה שמייצג אותנו! אז אני מסכימה עם זה, אבל זו סיבה פאתטית רק כדי לשלוח את בועז מעודה לאירוויזיון!

אורדיקי

New member
לייצג את המדינה?

זה האירוויזיון, תחרות שירה קיקיונית, זה לא שיחות השלום וזה לא נאום בעצרת האומות המאוחדות. תפסיקו להיות כאלה פרובינציאלים שמייחסים חשיבות תהומית לכל תחרות מטומטמת.

faery18

New member
לא רק שמארינה רצתה להתגייס אלא היא מאודד

רצתה להתגייס אז אל תכתוב דברים שאתה לא יודע. מארינה תמיד אהבה לתרום מעצמה לפני כמה שנים היא הייתה עוברת בבתי חולים ופיתחה שיטת תרפיה מוזיקלית ועזרה לחולים וכרגע היא מלמדת בבן שמן יחד עם בן זוגה. "לייצג את המדינה?",זו לא התמודדות לנשיאות המדינה.. אפרופו נשיאות-גם פרס לא בדיוק היה בצה"ל וכיום הוא הנשיא וזה באמת נקרא-ייצוג מדינה..

faery18

New member
ראשית כל אני בת,

שנית כל אני לא יודעת אם לצחוק או לבכות .. "בתקופה של פרס לא היה צבא"??...אוי ויי.. ולא השוותי את מארינה לפרס רק ציינתי עובדה. מארינה לא אמורה לעשות מה שפרס עשה כי היא אמורה להיות זמרת ולא פוליטיקאית...

מצטערת..

אבל להגיד "מארינה לא עשתה צבא , גם פרס לא עשה".. זה כן להשוות..! ואני בכלל לא מאמינה שאת אומרת מארינה ופרס באותה נשימה.. ואת עוד טוענת שמארינה לא צריכה לעשות את מה שפרס עשה כי היא זמרת אז למה את מציינת אותו בכלל? זה בדיוק אותו המקרה עם בר רפאלי. שטענה שפרס לא עשה צבא, וכולם ישר התנפלו.. מה תגידי לה? שהיא לא צריכה לעשות את מה שפרס עשה כי היא דוגמנית??. נו באמת?..

למעלה