למי שבנגב

את לא הבנת...

לכל שכבה יש שם נגיד ט-דרור י"א-הפועל וכו וכו וכו... ויש שכבה עכשיו שהיא בצבא (היא לא בבית ספר וגם לא בי"ג) שהשם שלה זה חזון זה לא קשור לקן בפרדס חנה....

jast

New member
לא הבנת..

עומר הוא מכרכור אבל מקן מבואות עירון.. ואליה הוא בכלל מאשדוד, הוא פשוט כתב את השיר על כרכור.

איזה קטעעעע

אני לומדת במבואות עירון!! אבל בחרתי לא ללכת לקן שם כי כל פעם אני יצטרך לנסוע מפרדס חנה לבצפר ולמרות שזה לא רחוק זה מייגע... וכן פתחו קן בפרדס חנה של השומר הצעיר אבל הוא בשכונה הכי קשה בפרדס חנה (ותאמינו לי יש שכונות קשות בפרדס חנה) והוא בקושי מתרומם...ועכשיו אחרי שי"ב עזבו נשארו כמה ח'ניקים עבריינים וזהו. אז אני בנוער העובד, שזה קן יותר מבוסס בפרדס חנה והאמת שזה לא ממש משנה כי יש לנו אחווה עם השמוץ נגד הצופים! (אבל אני יגלה לכם סוד בינינו, שאתם יותר מגניבים) אז הגישה היא "תלך לנוע"ל, תלך לשמו"צ, העיקר לא לצופים!" מואהאהאהאהאהאהההה

jast

New member
פריקי..

טוב נו... אז את מכירה את אודי ונועה(= אחות של עומר).. חח הם ממש חמודים שם.

jast

New member
אודייייי

הוא כזה חאמודדדדייי:]]]] הוא כל הזמן לחוץ כזה... ילד מצחיק..

חחחחחחחח

רסמי, צופים זה גרוע!!!(העיקר הם "יודעים לעשות תנועה"=S) מבינה את בעיית המרחק, אבל לא נורא..העיקר מצאת את עצמך במקום שטוב לך.

זה לא סיבה לעזוב וללכת לתנועה אחרת

גם אני יכולתי להגיד אה הקן שלי לא מבוסס אני אלך לנוער העובד לא אז מקימים את הקן מחדש... וזה לוקח הרבה זמן נכון אבל זה יצליח

כמה דברים אליך יקירתי

א) הבנתי אחרי שאמרו שחזון זאת השכבה שבצבא. פשוט התרגלתי שבנוער העובד אם אומרים "הוא מחזון" כנראה מתכוונים לגרעין ולא לשכבה ב) זה לא שהייתי בשמוצ בפרדס חנה ועזבתי כי הקן לא התבסס, באתי לנוער העובד ואחר כך קם קן שמוצ בפרדס חנה ובגלל שהוא ממש חדש וקיים בקושי שנה הוא לא מבוסס עדיין, ואני בנתיים כבר השתקעתי בנוער העובד. ת'כלס זה לא ממש משנה התנועות מאוד דומות חוץ מזה שאנחנו קצת יותר קומוניסטים (אבל אל תגלו שאמרתי)

jast

New member
חחחחחחחחחח

אתם יותר קומוניסטים?! חחחח ממתי

אתם לא יותר קומוניסטים

חחחחחחחחחח זה מצחיק מעניין מה חן תגיב על זה.... אז אם את נימצאת בנוע"ל ועדיין אומרת שאנחנו יותר טובים אז למה את נימצאת שם?

ManelB

New member
כי נראלי זה יותר נוח לה...

היא חושבת שאנחנו אחלה ושהם אחלה אבל יותר נוח לה להיות בנוע"ל... הגיוני.

לא אמרתי שאתם יותר טובים

אתם יותר מגניבים. יש הבדל! לכל תנועה יש את היתרונות והחסרונות שלה (כשאנחנו מדברים על הנוער העובד והשומר הצעיר כמובן בלי צופים וכ'ו) אני נשארת בנועל כי יש לי גרעין בנוע"ל, יש לי בוגרת בנוע"ל, יש לי חניכים בנוע"ל, יש לי קן שהקמתי במו ידיי בנועל. באתי לנוע"ל כי זה מה שהיה בפרדס חנה חוץ מהצופים (איזה קקי להיות בחאקי!) ולא רציתי ללכת לקן מבואות עירון כי אז כל פעם הייתי צריכה לנסוע לשם וכי רציתי להיות מעורבת בחברה של פרדס חנה. למה אני לא עוברת לשמוצ בפרדס חנה? כי כבר מצאתי את המקום שלי בנוער העובד ויש לי אחריות כלפיי הקן שלי.

מחמם את הלב...

מחמם את הלב לראות דיון ממש ארוך על כרכור בפורום הזה. מי היה מאמין שאי פעם נזכה להכרה תנועתית.. שימו לב שמיטב בוגרי התנועה ממבואות עירון בשנים האחרונות הם מכרכור דווקא. עם זאת, אין ליצור הפרדה בין כרכור למבואות עירון ("קן כרכור" זה פיקציה), וזאת בגלל שמבואות עירון הוא הבסיס בו צמחו אותם כרכוריסטים. קן פרדס-חנה אינו קשור לעניין ואין לערב אותו בנושא רגיש זה. חזק ואמץ, יו"ר רשות השידור.

למעלה