למי שבנגב

למי שבנגב

בקרוב יבוא אליכם גרעין (שיגור באשדוד על שפת הים לפי מה שהבנתי) שיקמנר או איך שלא אומרים את זה אצלכם. מתוך גרעין זה יש כמה אנשים טובי לב וחביבים מפרדס חנה. אנא מכם, תתיחסו אליהם יפה, תאכילו אותם הרבה, תסיעו אותם כשצריך וכ'ו וכ'ו. מי שיתעלל בהם יהייה לו עסק איתי! (סתם, לא באמת. אני חלשלושה)

פורה

New member
חחחחח הודעה כזו עוד לא ראיתי......

אבל כל הכבוד על הייצירתיות..

jast

New member
אוי נכון...

"אני לא מאמין.. יש אנשים בכרכור.. אנשים בכרכור... אני לא מאמין.. יש אנשים בכרכור.. פרדס חנה, כרכור.. היפים, שמאלנים, יפי נפש.. אני לא מאמין יש אנשים בכרכור.." עכשיו זה מוכר לי:)

קודם כל

פרדס חנה זה בסביבת חדרה...ממש ליד בנימינה (אבל ליתר הדיוק פרדס חנה זה לא בסביבה של חדרה, חדרה זה בסביבה של פרדס חנה) פרדס חנה וכרכור זה ביחד פשוט לאף אחד אין כוח להגיד "אני מפרדס חנה כרכור" אז אומרים לפי החלוקה הישנה ואני מפרדס חנה. וכן, יש היפים בפרדס חנה אבל הם במיעוט ועל כל היפי חביב וטוב לב יש עשרים ערסים עבריינים חמי מזג שהתחביבים שלהם זה מכות (אבל כל אדם הוא פלא) מאיפה הבאתם את השיר הזה? ומי זה עומר?

מה צבא

אבל לא יצא עוד מישהו מקן פרדס חנה בכלל..הוא קיים כולה שנה וקצת... מישהו כאן בכל שמע על קן פרדס חנה?...חח

אני זוכרת אותו

הוא היה במפעל של מדצופי.. ו..הוא אמר לי למסור ד"ש לליל ועידו ...אני זוכרת!הו יא! הוא מותק..:)

למעלה