למי שבא למיפגש

האספן

New member
למי שבא למיפגש

למי שבא למיפגש: יש מישהו שאוסף קומיקס?שטרות?בולים?עיתונים?תקליטים(חוץ מבני ו"דמעות של מלאכים")?כרטיסי נסיעה?בודהות(לא יודע ממה עשוי..)?כרטיסי ביקור?כלי נחושת?סמלי צה"ל ומישטרה?מטבעות?מפתחות?מדליות? כי אני רוצה לדעת עם להביא,כי אני רוצה להחליף/לימכור חלק...

Mercyful God

New member
אני אוסף :

עטים , גלויות ובולי אישים מהארץ ומהעולם . מה אתה אוסף ?

האספן

New member
איזה עטים אתה אוסף?כל עט?

קודם כל אתה בא למיפגש? יש לי גם משהו שאני לא יודע איך קוראים לו,ששמים על הראש של העט...משנות ה20-50 ובולי אישים יש לי הרבה....אישים באיזה תחום?וגלויות מאיפה?יש לי כמה גלויות מישראל ויוון(מיוון לא בטוח שנישאר) אני אוסף מטחנות קפה, פינג´אנים ואריזות של קפה, נרגילות, קופות צדקה מטבעות ושטרות, חתימות, כרטיסי נסיעה, ובקבוקי אלכוהול

האספן

New member
לתמיר

בולי ישראל יש לי להחלפה מ-1948 עד עכשיו,איזה בולים אתה צריך?יש בולים מסויימים?,חלל יש לי גם קצת... יש לך אחד מהדברים האלה?: מטחנות קפה, פינג´אנים ואריזות של קפה, נרגילות, קופות צדקה מטבעות ושטרות, חתימות, כרטיסי נסיעה, ובקבוקי אלכוהול?

האספן

New member
שלחתי לך ולאחיך ביחד,כתבתי שם מה לך

ומה לאחיך אז תישלחו את הסיכה והמטבע ממרוקו ומיצרים(מתי שזה יגיע)

תמיר1991

New member
יש לי כמה כרטיסיות "דן", אם תרצה.

אני יחפש עוד דברים. תביא אך ורק בולי חלל בינתיים. תמיר.

S i r i u s

New member
יש לך בולי כלבים, סוסים או יונקים?

Mercyful God

New member
"האספן"

אני אוסף עטים פירסומיים בלי התמקדות בנושא מסויים, כלמיני גלויות וכל מיני בולי אישים . יש לי מטבעות , אני מביא אותם למפגש אז נתחשבן כבר שם .

eliadmo

New member
אני אוסף כרטיסי ביקור

מה אתה אוסף, מה תרצה בתמורה?

האספן

New member
תגובה

אני אוסף מטחנות קפה, פינג´אנים ואריזות של קפה, נרגילות, קופות צדקה מטבעות ושטרות, חתימות, כרטיסי נסיעה, ובקבוקי אלכוהול אתה בא למיפגש? יש לך משהו מזה?

למעלה