למי סיפרתם?

למי סיפרתם? ../images/Emo11.gif

כשרק התבשלה המחשבה על גרושין במוחכם, מי הראשון שסיפרתם לו על כך? למה דווקא בחרתם בו? האם הוא ניסה לדבר על ליבכם ?
כשהחלטתם להתגרש למי סיפרתם ש'זהו זה'? האם אותו אחד ניסה להניא אתכם או שגילה הבנה והסכמה לצעד?

איפה מיצה כשצריך אותה???../images/Emo6.gif

2 חברות שדיברתי איתן כמה חודשים קודם לכן. אבא שלי שדיברתי איתו כמה חודשים קודם לכן ואמרתי לו שהדברים הולכים לכיוון הזה. אבל אחרי שהייתי מגובשת עם עצמי, דיברתי עם חברת הנפש שלי שכל מה שהיא אמרה לי זה "את יודעת שמה שלא תחליטי אני מאחוריך".

../images/Emo9.gifמכירה את הסיטואציות האלו שנחרטות בראש?

זו אחת מהן... אני יושבת ומספרת לה שאני מתגרשת ושרע לי ובלה בלה בלה, ואני קולטת אותה יושבת וחושבת... אני אומרת לה- שממית, מה קורה? והיא עונה לי- גם אני רוצה להתגרש. הרגת אותי באותו בוקר

kleo patra

New member
לחברה הכי טובה שלי..

זו שליותה אותי כל נישואיי זוכרת..ישבנו בערב בבית קפה בגבעתיים ואמרתי לה שאנ ירוצה להתגרש היא עודדה ואמרה שלדעתה אין סיכוי לקשר הזה יותר..מהכרותה איתו. גם היה מצחיק..ישבנו וחישבנו כלכלית איך אוכל לעמוד בזכות עצמי לאחר גירושיי איתה גם הלכתי לעו"ד ליעוץ ומשם...אוכל לומר שהרבה בזכותה הצלחתי לגבש החלטה.

הראשונה שסיפרתי לה היתה אמא שלי.

היא וחמותי היו אצלי, תפסתי אותה רגע כשהיינו לבד בסלון ואמרתי לה שתתכונן לקבל אותי תוך מקסימום שבועיים. היא אמרה לי- אני אפנה לך חדר ואת תמיד ברוכה בבית. זה הספיק לי

Mika Rali

New member
לחבר הכי טוב שלי

מגיל 6 סובלים הכל... רצתי אליו בוכה עם המון שאלות... הרווק הסתכל עליי בעיני עגל ואמר שרואים עליי כבר זמן מה שאני כבויה ושהם רוצים להדליק חזרה את האש והאור בעיניים... אח"כ לעוד חברה מגיל 6 שליוותה אותי בהכל ורק אז להורים...

אגם גם

New member
אני ממש לא מצליחה להיזכר למי סיפרתי ראשון....

סיפרתי לכמה אנשים, אלו שקרובים אלי ביותר. אף אחד לא ניסה לדבר על ליבי, להיפך, תמכו ועודדו - ואני מאד שמחה על כך, כי ממילא לקח לי המון זמן לגבש החלטה ולהוציא אותה אל הפועל.. וכשהגעתי למקום הזה, של להחליט ולבצע - הייתי כל כך שלמה עם עצמי וכל כך מותשת מהזמן שחלף עד שלקחתי החלטה, שאם מישהו היה מעז לדבר על ליבי, קרוב לוודאי שהייתי מפרקת לו את הצורה בו במקום..

אגם גם

New member
והמיצה, המיצה..

חודשים סבלה את זי*^%י השכל שלי - ולמרות זאת לא הפסיקה לעודד ולתמוך ולהיות שם.. מותק.

Mika Rali

New member
ל-מיצה יש כוח ספיגה

כמו של מטליות ניקול... סופגת סופגת מביעה עמדה ונטחנת בשקט... בסוף מגיעים לתוצאות.

opi236

New member
אני סיפרתי לאחיותי והם חיזקו אותי

הם אמרו לי שהייתי כבויה כבר הרבה זמן והם ראו שאני לא מאושרת הורי היו אחר כך והם לקחו את זה קשה
אבל אחרי שיחה ארוכה הם אמרו לי שהם תומכים בי והעצב שהם חשים זה רק מדאגה לי ולילדי ושהכל יהיה בסדר ובאמת הכל בסדר גמור ואני מחכה כבר לסיים את כל התהליך ולהיום שוב חופשיה ומאושרת

bobroni

New member
אגלה לך סוד

על המחשבה סיפרתי לקולגה שלי לעבודה הקודמת כשהכל היה מוכן וסופי מן הסתם, אמאבא.. ניסו להניע בהתחלה אבל אז, נזכרו שמדובר בי .. ועברו להבנה ותמיכה..

למעלה