כי שניהם זה מיתרים מתוחים על תיבת תהודה מעץ אז העץ שונה אבל גם בין קלאסיות הוא שונה.. בקיצור קלאסית מתחברת לגוף של הגיטרה בסריג 12 יש לה מיתרי נילון וצוואר עבה יותר. אקוסטית מתחברת לצוואר בסריג 14 יש לה גריף עבה ומיתרי ברזל. הצלילים שיוצאים מ2 הגיטרות האלה שונים אבל לא מאוד שונים כמו חשמלית וקלאסית כי הרעיון של שתי הגיטרות הוא אותו דבר (כמו שכבר אמרתי קודם) מיתרים מתוחים מעל תיבת תהודה מעץ. מה שיותר שווה זה ענין של טעם אני אישית יותר אוהבת קלאסית (מן הסתם כי אני אוהבת לנגן קלאסי...)
כל הפרטין הטכניים שהוא יודע על גיטרות אני לימדתי אותו! וגם אני מנגן! יותר טוב ממנו! *רגע של התנשאות* לא משנה כמה תתאמן וכמה תנגן, אני תמיד אהיה יותר טוב ממך! *תם רגע של התנשאות, הקהל מתבקש לשבת.
לא נורא תמשיך להתנשאות, אבל זה לא מזיז לי כל כך.... לדעתי באמת אתה מנגן ממש טוב, ואני אומנם פחות אבל ממשיך לנסות ואומרים פרטים... לא פרטין... באמת הוא לימד אותי מודה לך מאוד מאוד, לימדת אותי הרבה על עולם המטאל, הרוק והגיטרות P: ואתה יודע שבוחרים כינוי לפורומים כי אולי לא רוצים שיגלו את השם האמיתי שלך?!?!?! חשבת על זה???? יא אללה...