למי מגיע להתחדש?

Elpar

New member
מה ז'תומרת הצלילים לא יוצאים?

תפרטי על זה והם יצאו :S

Elpar

New member
?

ניסית את זה לפחות? זה אמור להצליח.... והאמתץ חשבתי על המקצוע הזה פעם... אבל זה יותר מידי מסוכן...

SAMAR

New member
הא? אני?

חחח כן כן..אני יודעת לנגן.. ואני איתו, תפרטי..אולי אולי זה יעזורo_O

Elpar

New member
למה הסמיילי הזה 0_o

הוא משגע לי ת'שכל!!! זה כבר שנה בערך שהוא משגע אותי! ואת איתי? :S אני איתך?

SAMAR

New member
XD

תמכתי במה שאמרת
. לפרוט וכאלה..חחח אולי זה יפיק צלילים^^.

Elpar

New member
חחחח

תמשיכי לתמוך, אני נופל הרבה, יש לי בלאקאווטים מידי פעם... פעם כמעט נפלתי אחורה ושברתי ת'מפרקת... וגם אני רוצה לאנוס את רוי!!! סתם בצחוק.... P:

shigaoni

New member
רוב ההבדל זה בצוואר והמיתרים

כי שניהם זה מיתרים מתוחים על תיבת תהודה מעץ אז העץ שונה אבל גם בין קלאסיות הוא שונה.. בקיצור קלאסית מתחברת לגוף של הגיטרה בסריג 12 יש לה מיתרי נילון וצוואר עבה יותר. אקוסטית מתחברת לצוואר בסריג 14 יש לה גריף עבה ומיתרי ברזל. הצלילים שיוצאים מ2 הגיטרות האלה שונים אבל לא מאוד שונים כמו חשמלית וקלאסית כי הרעיון של שתי הגיטרות הוא אותו דבר (כמו שכבר אמרתי קודם) מיתרים מתוחים מעל תיבת תהודה מעץ. מה שיותר שווה זה ענין של טעם אני אישית יותר אוהבת קלאסית (מן הסתם כי אני אוהבת לנגן קלאסי...)

noam the ninja

New member
או, יפה אסף, זוכר מה לימדתי אותך!

כל הפרטין הטכניים שהוא יודע על גיטרות אני לימדתי אותו! וגם אני מנגן! יותר טוב ממנו! *רגע של התנשאות* לא משנה כמה תתאמן וכמה תנגן, אני תמיד אהיה יותר טוב ממך! *תם רגע של התנשאות, הקהל מתבקש לשבת.

Elpar

New member
חחחחחחחח

לא נורא תמשיך להתנשאות, אבל זה לא מזיז לי כל כך.... לדעתי באמת אתה מנגן ממש טוב, ואני אומנם פחות אבל ממשיך לנסות :) ואומרים פרטים... לא פרטין... באמת הוא לימד אותי :) מודה לך מאוד מאוד, לימדת אותי הרבה על עולם המטאל, הרוק והגיטרות P: ואתה יודע שבוחרים כינוי לפורומים כי אולי לא רוצים שיגלו את השם האמיתי שלך?!?!?! חשבת על זה???? יא אללה...

למעלה