למי מגיע להתחדש?

למי מגיע להתחדש?

נכון!!! לי!!! שני דברים: 1. קניתי את הדיסק החדש והמדהים של דפש מוד. דיסק יפה לאללה... רוצו להוריד כבר עכשיו... מהמדפים בחנויות!!! 2. גיטרה חדשה!!! אקוסטית מוגברת שמאלית, בצבע שחור ועיצוב מושחת. תמונה, בעזרת ה', בהמשך. אה, כן, של סילברהד...

Beautiful Scar

New member
גאמלי צריך להתחדש!!

1. נעלים חדשות.. אני יראה לכם כבר בעזריאלי!! 2. חולצות חדשות ובמקרה זה 2 חולצות חדשות. וראיתי שקניתי נעלים איזה אחת עם חולצא של מרלין מונסו!!

®NuLy®

New member
מנסון שליטהההה

ותחדשו שניכם

Bassיסט

New member
איזה כיף זה גיטרה חדשה הא?

אני עדיין חורש על היפהפיה שלי החדשה... אני פשוט מת על הסאונד שלה והיא ממש גיטרה מעולה!!! (לדעת רבים)

Bassיסט

New member
חחח ואפרופו...

גם אני קניתי 4 דיסקים השבוע... 1. בלינק 182 (דיסק שממש אהבתי תשירים בו) 2. הניה הדיסק החדש 3. גוד שארלוט.. (דיסק ששמעתי אצל ידידה טובה שלי ורציתי גם להתפרע איתו בבית חחחחח 4. והכי טוב!!! (קורן האוסף להיטים שלהם) וואו איזה דיסק!!! עוד מעט יוצא החדש ואני מחכה לו בכליון עיניים!!!! (ואוזניים)

Bassיסט

New member
הדיסק האחרון

ניראה לי שקוראים לו כרוניקלס אוף לייף אנד דאת'

®NuLy®

New member
הוא מעולה../images/Emo45.gif

אבל אם אתה אוהב מוזיקה קצת יותר קופצני תקנה את השני שלהם The Young And The Hopeless שהוא גם דיסק מצויין שלהם

Bassיסט

New member
אני יודע... אני מכיר אותו

חבר שלי הביא לי אותו לקצת זמן לשמוע ולהתרשם ואללה חמוד אבל אהבתי את החדש משום מה...

phoenixTheGod

New member
גם לי מגיע להתחדש...

שלשום קניתי את הדיסק של מאדביין אל די 50. דיסק ענק! הזמנתי אותו בטאוור דווקא הגיע די מהר! ואגב, כן יצא הדיסק של מייק, יש אותו בטאוור, 60 שקל.

Elpar

New member
לכל מי שצריך להתחדש!

תתחדשו! עשיתי את שלי.. אני יכול לישון בשקט עכשיו...

תתחדשו!!!!

גם לי יש גיטרה קלאסית... מה זה גיטרה אקוסטית? לא אומרים אקזוטית? O= אני מבולבלת

Elpar

New member
וגם

יש לה צליל שונה, לדעתי יותר יפה... מתחברת (הצוואר) לגוף הגיטרה במיתר ה14 והקלאסית ב12 (או שלהיפך.. לא זוכר..)

למעלה