למי יש T43 של IBM ?

tag1

New member
למי יש T43 של IBM ?

יש כאן מישהו שיש לו את הדגם הזה ?

tag1

New member
הפתרון שהנייד שלכם לא יתחמם ?

רוצים שהנייד שלכם לא יתחמם ? רוצים להשאיר את הנייד להוריד קבצים כל הלילה ? במידה והנכם משתמשים במעבד מסוג centrino אתם יכולים להוריד את התוכנה הזו Notebook Hardware Control בלינק : http://www.pbus-167.com/chc.htm נאמר שהמעבד שלכם בעל מהירות של 1.7 אתם קובעים בתוכנה שהמעבד יעבוד בצורה דינמית וזה אומר שכשאתם לא משתמשים במחשב הוא יעבוד על 600MHZ או כל מהירות שתקבעו. אגב זה גם יחסוך לכם מהסוללה מה דעתכם ?

Ixion

New member
מעבדים מבוססי סנטרינו הם כבר

בנויים לשינוים דינאמיים. זה היתרון שלהם לעומת P4, שהם מכבים אזורים שלא בשימוש... בכל אופן, אין שום סכנה לדעתי להריץ את המחשב למשך שבועות (זה מה שאני עושה). בלילות פשוט תסגרו את המסך ושיהיה כבוי - זה בדר"כ מוריד את הטמפרטורה באופן דרסטי (הכרטיס מסך הוא בדר"כ הנקודה הכי חמה במחשב).

Ixion

New member
כשסוגרים את המכסה, המסך אמור

להכבות מיד (אם כך הוגדר בwindows דרך לוח בקרה>כוח וחשמל).

Ixion

New member
תכנסי ללוח בקרה>כוח וחשמל

ושם יש לך אפשרות לבחור מה את רוצה לעשות.

Ixion

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

tag1

New member
מישהו מכיר את השירות של אמטל מחשבים

במחשבים של BIGBOX יש שירות ואחריות של חברת אמטל מחשבים בע"מ האם מישהו מכיר את החברה הזו או את השירות שלה ?

cibergod

New member
מכיר. אמטל הם נציגים מורשים של

IBM בארץ, יש 3 מפיצים מורשים של IBM ואמטל היא אחת מהם. אפרופו ביג בוקס, המחירים גבוהים בדיוק בהתאם לגודל שלהם. כנס לזאפ ותראה את ההבדל.

tag1

New member
כנס...

אני מעוניין בדגם T43 של IBM לא מצאתי מחיר יותר זול מהמחיר ב BIGBOX אז נראה לי שאתה טועה

Jan22

New member
תעלה את המפרט והמחיר שהם

מציעים כדי שנוכל לשפוט .

tag1

New member
בבקשה המפרט

CPU P-M 1.73GHz 533MHz Memory RAM 512MB H.D 40GB Display 14.1" XGA כ.מסך Intel Accelerator 900 Battery 6 Cell DVD DVD-RW Lan mdm+ lan 1GB Wireless B/G + Bluetoth מערכת הפעלה XP-Home משקל 2.16kg אחריות : 3 שנים מחיר : 10,400

Jan22

New member
המפרט לא רע ..

ראיתי אתרים עם מפרט זהה ומחירים פחותים יותר ,מה שמפריע במפרט הנ'ל זה ההרדיסק 40GB - תשאף יותר ל60 מינימום (עדיף 80) עם מהירות 5400 . שאר הנתונים בסדר גמור . תחפש עוד ,תמיד יהיה מישהו שמציע פחות .

tag1

New member
גם לי זה מה שמפריע למען האמת אבל...

הם טוענים שלא ניתן לשנות את זה במחשב רק אם אני לוקח מחשב אחר אחרים יקרים יותר

Jan22

New member
כנס

תבדוק את האתר הבא של משב ,תיכנס לקטגוריה מחשבים ניידים IBM ותבחר את T43 ,יש שם כמה דגמים עם מספר אופציות ,נראה לי שזה יענה לך על הדרישות במחיר נמוך יותר . http://mashav.com/hardware/

tag1

New member
האם זו חברה טובה משב ?

אני לא רוצה להמתין למחשב שבועיים-שלוש

Jan22

New member
לא מכיר אותה ,אבל ביקשת מחירים

נמוכים מביגבקס או איך שקוראים להם - למשב מחירים נמוכים יותר , רק צריך לחפש .

cibergod

New member
../images/Emo18.gif חייב לתקן טעות

בדגם שנתת (אני רואה לפי ביג בוקס שזה UC5FYIM) למחשב כתוב צורב די וי די - שים לב אין שם צורב די וי די (בדוק). תבדוק את העניין - אני בטוח שביג בוקס טעו במפרט. הצורב הוא קומבו! שים לב הם טעו גם במעבד - הדגם הזה מגיע עם מעבד 1.8 ולא 1.7.

למעלה