למי יש
?

מזל חי

New member
למי יש ../images/Emo107.gif?

הבן שלי היום ביקש כלב מתנה ליום ההולדת שלו שחל מחר. טוב בסדר הוא מסכים גם לקבל את הכלב בעוד שבוע
ביום חמישי הוא קבע עם החונך שלו ללכת ל"תנו לחיות לחיות" כמובן שהוא הבטיח לי שזה רק לראות,עד שנחליט איזה כלב מתאים. נו, משהו קטן כזה, שמתאים לבית קטן שכזה. לא מאמינה שיהיה לי כלב בבית שלי, לא שחלילה יש לי בעיה עם כלבים אפילו נראה לי שאקשר אליו לא פחות מהילד (עדיף זכר נראה לי, אומרים שהם ממושמעים). אז אם זה מה שישמח אותו, לפחות על השעות שהוא נשאר לבד מחכה לי,אני אשמח יותר!

חי

כלב זה ממה לא אוגר..או ארנב או תוכי או דג. תחשבי טוב טוב..אם את רוצה לקחת כלב. נכון שזה כייף לילד שיש לו כלב כחיה וכחבר..וגם זה נכון שהם מבטיחים לטפל בהם..רק את יודעת מה... בסופו של דבר תשארי את לבד לטפל בכלב. כלב זה בן משפחה. קטן או גדול..זה בן משפחה והתחייבות להמון שנים. זה כמו תינוק. זה כמו ילד. כלב אוהב אותך בלי שום תנאים כלב נאמן והחבר הכי טוב שיכול להיות ולפיכך גם ההתחייבות לגדל אותו באהבה ולתת לו את מזונו את טיפוליו (שעולים כסף רב לפעמים) צריך להוליך אותו לפחות שלוש פעמים ביום צריך גם לדעת שיש חוקים לגביו..שבמידה ולא תעמדי בהם..אחרים יכולים לפגוע ולתבוע כלב זו אחריות גדולה ותהחייבות..להרבה שנים. אז מציעה לחשוב טוב טוב לפני שלוקחים כלב הביתה.

מזל חי

New member
לא ממש יודעת מה החוקים בחיי

רק יודעת שלגדל ילדים זה גם לקבל מה שלא ממש רוצים, לדוגמא זו, לא חשבתי לגדל חיה כמו כלב בבית, לא ממש בא לי ששום דבר "יזדנב" אחרי כל הזמן בבית (אם זה כלב או גבר
)..אבל הבן שלי הבטיח שאני לא ארגיש את הכלב כי הוא יגור אצלו בחדר
.. קשה לי לסרב, שנים שהוא מבקש. והיום יותר מכל כשהוא בלי אחיו מחכה לי לבד, מרגיש לי שהוא צריך את הדבר האהוב והמקסים הזה לצידו.

לרוב הילדים מבטיחים

בסופו של דבר הכלב נשאר איתך. ואת זו שצריכה לדאוג לו. יש לך את המחוייבות הזו.. אתן לך דוגמא.. ביומיים האחרונים הגעתי בשלוש בבוקר הביתה. ירד גשם. עדיין הייתי חייבת להוציא את הכלב להליכה..אין ברירה. לגבי החוקים. יש את חוק החגורה ואסיפת הקקי שלו מהמדרכה. ותבדקי. זה חשוב. ומה שלא תעשי..שיהיה בשיקול דעת. ומחוייבות. כי את זו שתטפל בכלב בסופו של דבר.

מזל חי

New member
../images/Emo122.gifלוקחת בחשבון

שבערבים הקרים כשאחזור ממשמרת אני אוציא את הכלב, לגבי החגורה אני אפילו מסכימה מאוד, לגבי הקקי חחחחחחחח ניסיתי להבהיל אותו היום כשסיפרתי לו שהוא צריך להרים את הקקי, ואם הכלב יעשה בבית הוא גם ינקה, ברור לי שאת רוב ההבטחות הוא לא יקיים, אך מי יודע..

הם רצו כלב

הלכתי איתם ..גם גרושי..ובחרנו כלב. ..לפני 10 שנים. לא טיפלו..ושום כלום..מהר מאוד..זה היה אני וגרושי שטיפלנו בכלב. הכלב הזה הוטס לארץ הכלב הזה הוטס חזרה אלי (משמורת קבלתי עליו) וכבר 10 שנים איתי. והם מזמן כבר לא מטפלים בו..אוהבים אותו מרחוק. אני והכלב. הילד הרביעי שלי.

מזל חי

New member
אני אולי אמא מרצה

אך למדתי עם השנים לשמוע להקשיב לחכות ולהבין מה נכון. כשרצה גו'דו רצתי לרשום אותו והוא לא רצה, כשהוא רצה פיסול רצתי לרשום אותו והוא לא רצה.. כשהוא רצה כדורגל חיכה שנה ועמד על דעתו, היום הוא משחק ולא מפסיד את החוג. אז כלב הוא ביקש לפני 5 שנים אולי, הבאתי כלב והיה קשה כי הם היו קטנים אז ויתרתי.. מאז הוא מקפיד, במיוחד בשנתיים האחרונות, מבקש ומבקש.. את צריכה להבין, לפני חודש הוא רצה מחשב בחדר שלו, הבאתי לו את שלי והבטחתי בחודש הבא חדש, מחר אנחנו אמורים לקנות מדפסת, וגם עליה הוא ויתר תמורת הכלב. ברור שהוא יקבל גם את זה וגם את זה. אוף עכשו נראה לי שאני עצמי רוצה כלב

../images/Emo13.gif

לדעתי.. אחת המתנות הכי יפות שאפשר לתת לילדים.. ואחריות נוספת <לא קטנה> להורים..

מזל חי

New member
את צריכה לראות את העיניים שלו

הילד הזה כשהוא שמח ומחייך קשה לי עם הרעיון של כלב (הריח הורג אותי) בבית על השערות עדין לא חשבתי (אולי נספר אותו פנקיסט חחחח). אבל האושר של הילד שווה לי, נכון זה לא פשוט כי מיליוני ילדים הבטיחו לטפל ולא עמדו בזה. לילד הזה אין ממש הרבה ברירות כי לי זמן אין ממש לאחרונה ואם וכאשר הוא ליטפל זה יפגע בכלב שהוא כל כך רוצה. אוף כבר מתארת לעצמי את עצמי הולכת עם הכלב ברחוב ומדברת לי בקול..."לא ללקק חרא זה מביא תולעים" חחחחחחחחחח

מזל חי

New member
הייתי חייבת

הילד קסם הזה כששאל אותי לפני שנים "אמא למה קראת לי -איתי" "כמובן כדי שתמיד תהיה -איתי"
ילד מדהים שיו כבר בן 12 נפש טהורה ונשמה אדירה! היום ישבתי באסיפת ההורים והתענגתי בכל כיסא שישבתי מול מורה שמעתי את שידעתי "ילד רציני, שקדן וחרוץ, עוזר לאחרים, מצליח ובעל יכולות, ילד טוב עם נשמה טובה,כן ירבו ויהיו עוד כאלה בכיתתנו" אחחחחחחחחחחח היה שווה לחכות שעה וחצי בחוץ ולשמוע תמיד את אותן המילים שמחממות ומביאות נחת!

noam weissman

New member
כלב.....

עדיף דווקא נקבה. רגועות וממושמעות יותר. החיסרון היחידי זה היחום והאפשרות להריון לא צפוי. לזה יש פתרון שאני לא כל כך אוהב וזה עיקור. כלב מעורב יכול להיות חכם מאוד אבל גם שובב או אפילו תוקפני. עדיף כלב גזעי בגלל שהאופי דיי ידוע מראש. כלבים מצויינים: בוקסר - כלב משפחה מדהים. טובי לב, כלבי שמירה טובים. לא תוקפניים. חיסרון זה המראה שאולי דוחה אנשים מסויימים והריר. גולדן רטריוור - (יש לי) כלב מדהים, טוב לב ושקט. אינו כלב שמירה מי יודע מה אבל את יכולה להיות רגועה שאין מצב שהוא יפגע במישהו. שטיח מעולה עם נשמה
לברדור - אופי ומבנה גוף דומים לגולדן אבל כלבי שמירה הרבה יותר טובים. בכל מקרה לא רק ילדך יהנה, כלב בבית זה חיים אחרים. חסרונות זה הליכלוך והצורך להוציא לטיולים. הפלוס הגדול שילדך יגדל להיות אדם טוב יותר. לאדם/ילד שגודל עם בעלי חיים יש אפשרות לתקשר טוב יותר מאחד שלא חווה זאת. רק הצורך להבין ללא שפה אומר הכל. הרבה הצלחה, נועם.

מזל חי

New member
ואני בכלל חשבתי על פינצ'ר ../images/Emo9.gif

אמרו לי שבתנו לחיות לחיות משלמים עבור הכלב אך מקבלים כלב מחוסר ומעוקר,נכון?

למעלה