למי יש רעיון,,

למי יש רעיון,,

צברתי המון קופסאות של גמדים,, עימך הסליחה,, אביבה,,, שמרתי גם לך,, רק שלא הגעתי למפגש,, על כל פנים,, צברתי המון קופסאות של גמדים וברצוני להכין מהם ,, מובייל,, איך לצבוע אותם,,,? ישירות עם אקריל,,? או חומר מגשר,,? איזה רעיונות קישוט יש פה,,? לעזרתכם אודה,,,!

av_i_va

New member
עם קצת דמיון .... ../images/Emo140.gif

זה יכול להיות יופי של מובייל. אבל לא היתי משקיעה כל כך הרבה עבודה כמו צבע מקשר וכו´ נסי לבדוק את ההשפעה של צבע ספרי פשוט על הפלסטיק. אם אין לך בבית, אני אבדוק עבורך ביום ראשון. נדמה לי שזה יכול להצליח. אם את חובבת חרוזי עץ גדולים וחובבת מוביילים, אפשר לקנות בהום סנטר משענת למושב נהג ולפרק אותו. יהיו לך המון חרוזי עץ, בעלות מצחיקה של פחות מ-7 אג´ לחרוז. (אפשר גם להתחלק עם חברות). היתי מכינה מובייל מקופ´ הגמדים עם תוספת חרוזי עץ, הכל בצבעוניות עזה. חרוזי העץ יהוו את המשקל הדרוש לייצוב המובייל. אני כבר רואה את זה בדמיון.

יערולה

New member
ספריי פשוט צובע פלסטיק

הבעיה היחידה שיש לפעמים נזילות, אבל בהחלט צובע. השבוע צבעתי פוליגל בספריי הכי פשוט ויצא ממש יפה.

lilachh

New member
לגבי מה לעשות בדיוק אני צריכה לחשוב

אבל לגבי צביעה - את צריכה חומר מקשר או אם אני לא טועה,לערבב צבע אקרילי עם דבק פלסטי.

ומה היחס,,,

בין הצבע לדבק,,? אשמח באם תצליחי לעלות איזה רעיון,, כיצד לבנות מובייל חדר של הבנות,,, תודה,,,

למעלה