למי יש רעיון

למי יש רעיון

בערב השנה החדשה החייל המתוק שלי בצבא ואני רוצה לתת לו משהו שבוע לפני כשהוא חוזר כדי שיוכל לפתוח בערב. הוא דיי מבואס שהוא לא יוכל לצאת ואני רוצה לתת לו משהו שישמח אותו חוץ מזה שזה ראש השנה הראשון שלנו יחד (אני מתכוונת ללועזי כמובן)...לצישהי יש רעיונות? אני אשמח לשמוע... OXOXOX מריה

McBlack

New member
כמה בנות הציעו רעיון לתת לבחור קופסה עם

הנשיקות גומי האלה, והוסיפו מכתב על שיתנחם בנשיקות האלה במקום בנשיקות מהן... את יכולה ללכת על זה, שיהיו לו כמה נשיקות ממך לסילבסטר...

איזה כיוון של מתנה?

חח את יכולה לתת לו משהו כמו בובה או סוכריות פז של סילבסטר החתול ואת יכולה לתת לו קופסה עם נשיקות גומי או סתם מלא סוכריות ולהגיד לו שתהיה לו שנה מתוקה וכל מתנה אחרת את יכולה לקשר:)

אני עשיתי ליאיר שלי,

מכתב לכל יום.. כאילו הוא קיבל מעטפה אחת, שבתוכה היה מכתב + משהו מתוק + עוד מכתב ליום למחרת...
וככה הוא פתח (כמו משחק החבילה עוברת) עד שבסוף היה לו פתק עם נשיקה ממני (כאילו שמתי שפתון ונישקתי דף
) והמוווון גומי של נשיקות וכל מיני אחרות שהוא אוהב (בננות
). הוא אמר שזה ממש עודד אותו כל השבוע ולא רק ביום האחרון של הסילבסטר
וככה הוא אמר שזה היה מיוחד ושווה לא פחות (טוב, קצת פחות....
) ואגב, לא רק שהוא לא יצא, גם הייתי בחו"ל
אז אפילו לא דיברנו בטלפון
והוא אמר שזה עודד אותו המשחק שלי
אני אשמח לעזור לך אם תרצי, ולספר לך על כל יום ויום

7 ימים ../images/Emo13.gif

ביום הראשון הוא קיבל מעטפה גדולה עם כמה סוכריות גומי (הוא מת על גומי) וברכה בחרוזים
+מעטפה
ביום השני הוא קיבל מעטפה גדולה עם שוקולדים שטוחים בצורת לבבות שהכנתי ומכתב עם מלא לבבות שהכותרת שלו הייתה - מכתב אהבה
+מעטפה
ביום השלישי הוא קיבל מעטפה קצת יותר קטנה עם שיר שכתבתי לו(שעד היום הוא הולך איתם בארנק), ומכתב ממש מושקע, וכמה תמונות שלנו מארה"ב
+ מטעפה
ביום הרביעי הוא קיבל מעטפה יחסית קטנה עם מחזיק מפתחות עם תמונה שלי בצד אחד ותמונה שלי ושלו בצד השני ומכתב חמוד + מעטפה
ביום החמישי הוא קיבל מכתב מלא בבדיחות
+מעטפה
ביום השישי הוא היה אמור לצאת לשבוע שמירות אז הוא קיבל סיכן ביטחון כדי שיהיה בטוח
ֿ, ובלון כי למחרת היה הסילבסטר
+ מעטפה
ביום השביעי הוא קיבל מכתב שהיה כתוב עליו happy new year ב-101 שפות (אינטרנט...
), ועל הדף בקצה התחתון הייתה נשיקה באודם
וכל הדף היה מלא בנצנצים
(אני כזאת בחורה
) ובפנים היה לו עוד מעטפה שבתוכה היה פתק קטנטן שהיה כתוב עליו - אני אוהבת אותך. פשוט, וחמוד. על כל מעטפה (שכמובן קישטתי לה את החיייים), היה כתוב שמותר לפתוח רק לאחר השעה 12:00..
ועל המעטפה ביום השביעי היה כתוב - לפתוח מיד
הוא ממש שמח, תשאלו אותו גיליתי שהוא מסתובב פה בפורום

toxic babe

New member
אגב מתנות...

עד עכשיו יצא שאני עשיתי לו הרבה מתנות, גם ליומולדת... והוא לא הביא לי שום מתנה. בכל מקרה מתחשק לי לקנות לו משהו לשנה החדשה... מה כדאי?

McBlack

New member
גם אני די ככה עם איתמר, מכינה לו דברים ומשקיע

ה והוא לא קנה לי אפילו מתנה ליומולדת
אבל תכלס אין לו זמן... כשיש אז הוא כותב לי, זה מספיק לי
סה"כ אני לא עושה עם עצמי כלום וכל תיכנון לעשייה מעודד. בכל מקרה, אם יש לך זמן אז נראה לי שעדיף שתכיני לו משהו... האמת ממש אין לי רעיון למשהו שאפשר לקנות בשביל השנה החדשה. בוקסר חדש? חולצה לבנה? \= אולי תוכלי לכתוב עליה סיכום שנה או משהו

למעלה