למי יש רעיון? מה עושים?

• פותח הנושא krn
  • פורסם בתאריך

krn

New member
למי יש רעיון? מה עושים?

בתי בת 5 וחצי. לפני לא הרבה זמן החלטנו יחד איתה להוריד לה את הגדר מהמיטה. אז מה... היא עדיין נופלת. בהתחלה חשבתי שהיא תתרגל, אבל היא לא מתרגלת. היא לא מוכנה להחזיר את הגדר. מה עושים?

שמים לה כמה כריות ליד המיטה ומחכים

או שלה ימאס ליפול מהמיטה לקבל מכה ולהתעורר ממנה כל לילה או שבאמת היא תתרגל. אם היא ממש לא רוצה להחזיר את המעקה למיטה אין טעם להכריח אותה לדעתי.

מיכל@ל

New member
יש רעיון

היתה לי את אותה בעיה ופתרתי אותה ע"י כך שקניתי "נחש" בד גדול מבד [כמו כריות בינוניות שמחוברות אחת לשניה] ,והנחתי אותו מסביב לחלק העליון של המיטה [מעל הכרית ובצדדים] כמו מגן ראש של קטנטנים וזה עבד יופי.

לאה_מ

New member
אפשר לקפל לשנים (לאורך) את שמיכת

הפוך ולשים אותה ליד המיטה לריכוך הנפילה. זה גם פתרון טוב לבעית האחסון של השמיכות האלה בעונות החמות יותר...

nonana

New member
../images/Emo45.gif

או אפילו בובות שנמצאות בצד המיטה. אלו בד"כ מונעות את הנפילה.

סמדר *

New member
אצלנו זה ככה כבר שנה אז...

רותם החליטה כבר לפני שנה (היא בת 5) שהיא לא ישנה עם מעקה. יש לה מיטה נפתחת ואני כל ערב מוציאה לה אותה כדי שאם תיפול - היא תיפול על המיטה שנפתחה מתחתיה. (כמובן שאני לא מעלה את המיטה הנפתחת לגובה מיטה רגילה אלא משאירה אותה נמוכה).

מיכל153

New member
אצלי הבת הגדולה היא הבלם.

היי שלי הקטנה ישנה ליד הקיר וליאת הגדולה ישנה בצמוד אליה, כך שהיא הבולמת אותה מליפול. ביי מיכל153

הגוף האנושי חכם.

כך החלטתי כשהעברתי את התאומים למיטת נוער בגיל שנתיים ושלושה חודשים. לא יתכן שלא ילמדו את גבולות המיטה. שמתי את המזרונים של מיטת התינוק על הרצפה, למרגלות המיטה. תוך 5 חודשים נגמרו הנפילות. הם גם לא נופלים ממיטות זרות, בבתי מלון למשל.

shirigutman

New member
הפיתרון הנכון... לפי דעתי...

שלום רב! שמי הוא שירי ואני בת 18 ולמרות שאינני אמא, הנני בעלת נסיון רב בשמירה על ילדים ולפיכך יש לי ידע לא רע על ילדים ודברים הקשורים לגיל הילדות. מקווה שאוכל לעזור לך אבל בכל מקרה, איפה שאני עושה בייביסיטר, האמא נוהגת לשים 2 פופים ממש צמוד למיטה, אני חושבת ש- 1 מספיק וכאשר היא אינה ישנה היא יכולה לשבת על הפוף בזמן קריאת סיפורים או צפייה בטלויזיה, כך שהפוף לא הולך לאיבוד אח"כ והוא שימושי בזמן מאוחר יותר. רצוי לקנות פוף שיוכל לשמש את הילדה בגיל מאוחר יותר. מקווה שעזרתי, ואם הנך מעוניינת בעזרה נוספת. שלחי לי אימייל: [email protected] שירי

krn

New member
../images/Emo51.gif

תודה על העצות, אבל בכל זאת, קשה לי לראות אותה זרוקה על הריצפה, בכל מיני תנוחות, שלא תמיד נוחות...

לאה_מ

New member
"שלא תמיד נוחות" לך, את מתכוונת,

כי אם היא ממשיכה לישון, כנראה שלה זה מספיק נוח
...

למעלה